Winkelafspraak Spirituele & edelstenen winkel de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Winkel op afspraak open

– Op afspraak open is voornamelijk vanwege een (gezonde) parfumallergie.
Daarnaast blijkt dat heel veel klanten het als zeer prettig ervaren om privé te kunnen winkelen. Het vraagt een kleine moeite om even te bellen, maar daar staan veel voordelen tegenover.

Belangrijke informatie en verzoeken voor winkelafspraak
– Vanwege de genoemde allergie vragen we je op de dag dat je naar ons toekomt géén parfum, bodyspray of dergelijks op te doen. (beetje deodorant is niet erg)
– We houden standaard een half uur aan voor je afspraak. Denk je langer nodig te hebben? Geeft dit dan even aan bij het maken van de afspraak.
– Betaling kan contant of per pin. Let op: contactloos of met creditcard betalen kan niet. Je hebt je bankpas en pincode nodig om te pinnen.
– Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, laat dit dan graag weten. Dan kunnen we iemand anders blij maken met de vrijgekomen plek.

– Wil of kan je niet naar onze winkel komen, maar heb je wel iets nodig, dan is het ook mogelijk om het op te laten sturen. Bel ons hiervoor graag op 070-4277835.
– Privé winkelen kan soms ook buiten de ‘normale’ openingstijden. We kijken gewoon samen wat er mogelijk is.

Klik hier om ons te bellen voor een afspraak (werkt alleen op smartphones) – Best bereikbaar tussen 11.00 en 18.00 uur of even inspreken –

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag