Winkelafspraak

EnglishLanguage_Flag2Winkel blijvend op afspraak open.

Onze winkel is en blijft op afspraak open. Dit omdat heel veel klanten het als zeer prettig ervaren om privé te kunnen winkelen. Het vraagt een kleine moeite om even te bellen, maar daartegenover staan veel voordelen.

Belangrijke informatie en verzoeken voor winkelafspraak
– We houden standaard een half uur aan voor je afspraak. Denk je langer nodig te hebben? Geeft dit dan even aan bij het maken van de afspraak.
– Betaling kan contant of per pin. Let op: contactloos of met creditcard betalen kan niet, je hebt je bankpas en pincode nodig om te pinnen.
– Heb je verkoudheid- of griepklachten, kom dan niet. Eventueel kan je telefonisch contact met ons opnemen om te zien of wij iets voor je op kunnen sturen.
– Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, laat dit dan graag weten. Dan kunnen we iemand anders blij maken met de vrijgekomen plek.
– Omdat onze winkel geen openbare ruimte is (je moet aanbellen om naar binnen te kunnen) mag je zelf kiezen om wel of geen mondkapje op te hebben.
– Vanwege allergie vragen we je op de dag dat je naar ons toekomt géén parfum of dergelijks op te doen.

– Wil of kan je niet naar onze winkel komen, maar heb je wel iets nodig, dan is het ook mogelijk om het op te laten sturen. Bel ons hiervoor graag op 070-4277835.
– Privé winkelen kan soms ook buiten de ‘normale’ openingstijden. We kijken gewoon samen wat er mogelijk is.

Klik hier om ons te bellen voor een afspraak (werkt alleen op smartphones) – Best bereikbaar tussen 11.00 en 18.00 uur of even inspreken –

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag