DVD avond

EnglishLanguage_Flag2DVD avonden

Update 15 januari 2022.: Alle activiteiten van de Oorsprong, ook onze cursussen en activiteiten in de avonden, gaan gewoon door zoals gepland. Wij zullen vanuit onze beoefening bij cursussen of behandelingen ook niet om een mondkapje of qr-code vragen.

Tot op heden hebben we ongeveer eens per twee maanden een DVD avond gehouden met een opname van Eckhart Tolle. Vanaf 2020 zullen we hiermee doorgaan, alleen dan niet uitsluitend meer met opnames van Eckhart.
We zullen dan gaan wisselen tussen opnames van verschillende meesters/leraren, waar we van hen/de uitgever ook toestemming van hebben.
Op dit moment zijn dit:
Mooji
Thich Nhat Hanh
Ram Dass
Eckhart Tolle
en we zijn bezig toestemming te krijgen van Pema Chödrön.

Deze pagina wordt daarom op dit moment herschreven. Binnenkort zal er meer uitgebreide informatie op deze pagina beschikbaar zijn.

Praktische informatie
De DVD avonden worden ongeveer eens per ongeveer zes weken gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag.  Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven hierbij aanwezig te zijn, wisselt het op welke dag van de week dit is. De avonden beginnen om 19.00 uur

Wil je op de hoogte gehouden worden, dan kunnen we je op een aparte e-mail lijst zetten en je dan een mailtje kunnen sturen met de aankondiging van de datum en welke DVD er zal worden vertoond, met een korte beschrijving hiervan.
Op de pagina Nieuwsbrief en Aankondigingen kun je je voor deze mailinglijst (en eventueel ook voor de nieuwsbrief) aanmelden.

We vragen voor deze avonden € 5,= per persoon. We zullen dit bedrag enerzijds gebruiken om de kosten te dekken en anderzijds om weer nieuwe DVD’s aan te schaffen om te vertonen.

Aanmelden en contact
Van te voren aanmelden voor de DVD avond is i.v.m. de beschikbare plek wel vereist. Mocht het aantal aanmeldingen groter zijn dan we plek hebben, zullen we ons best doen om een extra avond in te plannen voor dezelfde DVD.

Wil je je aanmelden, dan kan dat per telefoon en later ook per mail.
Heb je vragen, dan mag je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen.

Wil je je aanmelden voor de mailinglijst? Dan kan dat hier.

Data
Hieronder staan de data van de komende DVD avonden. Deze vind je ook in de Planning cursussen en activiteiten.

Dinsdag 4 januari – Mooji
Woensdag 9 februari – Thich Nhat Hanh
Dinsdag 15 maart – Eckhart Tolle
Do 28 april – Ram Dass

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag