Reiki behandeling bij Reikicentrum de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Reikibehandeling

Reiki Kanji2

Bij Wat is Reiki en het Usui systeem heb je misschien al gelezen over de helende werking van Reiki.

Heling op alle niveaus
Het ontvangen van één of meerdere Reikibehandelingen kan enorm helend zijn. Zowel lichamelijk als emotioneel of geestelijk. Reiki brengt je dichter bij je echte Zelf. Het maakt je weer heel en geeft je kracht. Niet de kracht om iemand te worden die je graag wilt zijn. Maar juist om los te laten wie je niet bent. Ook helpt Reiki je om de patronen in jezelf herkennen die beperkend voor je zijn en deze los te laten.

Jouw natuurlijke tempo
In ons leven hebben we vaak van alles op emotioneel gebied weggestopt. Hier kunnen we in ons gevoelsleven last van hebben en veel hiervan kan in ons lichaam vast gaan zitten. Ook door andere redenen kunnen er lichamelijke of geestelijk klachten ontstaan. Reiki maakt dit niet in één keer los. Het heelt je in het tempo dat bij jou past als mens.

Blokkades helen
Aan de ene kant krijgt je op een rustige manier meer duidelijkheid. Aan de andere kant wordt je meer je echte zelf en zullen blokkades helen. Het gevolg is dat je ook je eigenwaarde, blijdschap en geluk meer gaat voelen. De behandelingen brengen je in een natuurlijke tempo dichter bij je levensvreugde. En er ontstaat een dieper besef van de zin en doel van je leven.

Hoe werkt het?
Een behandeling met Reiki werkt heel eenvoudig. Je ligt op een behandeltafel en de behandelaar legt zijn of haar handen in een bepaalde volgorde op je geklede lichaam. Door deze aanraking zal Reiki vanzelf via de handen naar jou stromen. De behandelaar heeft geen controle over wat Reiki zal doen. Reiki gaat vanzelf naar de oorzaak en zal doen wat nodig is. De energie wordt vaak ervaren als warmte of een prettige tinteling. Maar ook andere ervaringen, zoals kou of druk zijn mogelijk. Een totale Reikibehandeling duurt minimaal één uur. Afhankelijk van hoe het met je gaat, kan het tot ca. twee uur duren.

Meerdere Reikibehandelingen
Heb je een chronische aandoening of al langere tijd last? Zit je al langere tijd niet lekker in je vel? Dan is het aan te raden te beginnen met een serie van vier behandelingen. Vier dagen lang, elke dag een Reikibehandeling. Tijdens deze behandelingen bereiden je lichaam en geest zich voor op diepere heling. Reiki krijgt zo de kans om goed door te dringen naar de oorzaak. Het proces van heling krijgt zo een stevige start.

Tijd nemen voor heling
Met Reiki is het ideaal om (eventueel na de genoemde vier dagen) minimaal wekelijks een behandeling te ontvangen. In deze tijd zal het effect van de behandelingen integreren. De heling zal zich verdiepen tot de klachten volledig zijn verdwenen.
Chronische aandoeningen of geestelijke ongemakken hebben vaak jaren nodig om te ontwikkelen. Er is daarom tijd nodig voor heling. Met Reiki wordt van je gevraagd moeite te steken in genezing en door alle verschillende fasen van heling te gaan.

Persoonlijke Begeleiding
Het ook mogelijk om naast Reiki voor Persoonlijke Begeleiding te kiezen. Wil je dit? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak.

Of gewoon omdat…
Natuurlijk hoef je geen problemen of klachten te hebben om Reiki te willen ontvangen. Het is gewoon ook heel prettig. Het kan je meer energie geven en je eigen ontwikkeling bevorderen. Misschien wil je je gezondheid ondersteunen, wat extra ontspannen of goed voor jezelf zorgen. Hoe dan ook ervaren mensen het vaak als het heel fijn om een behandeling te krijgen. Jezelf Reiki gunnen kan een heerlijk cadeau voor jezelf zijn.

Mogelijkheden en kosten

  • Een Reikibehandeling kost € 75,=.
  • Vier aaneengesloten behandelingen (vier dagen achtereen) kost € 275,=.
  • Een blok van zeven aaneengesloten Reikibehandelingen (zeven dagen achtereen) kost € 450,=.
  • Bij een behandeling voor acute klachten is de prijs op afspraak. Dit is afhankelijk van de klacht en de duur van de behandeling.
  • Een behandeling met Reiki op afstand kost 75,=. *
  • Vier aaneengesloten behandelingen op afstand (vier dagen achtereen), kosten € 275,=. *
  • Een intake gesprek van ca. 30 minuten is vrij van kosten.

* Een behandeling op afstand is geen vervanging voor een behandeling bij ons in de praktijk. Maar als je niet naar de praktijk kunt komen, kan een behandeling op afstand zeker effectief zijn. Vooral fijn in geval van nood.

Parfumvrij
Wij hebben een verzoek aan iedereen die naar ons toe komt. Namelijk om op de dag van de Reikibehandeling geen parfum, aftershave of andere synthetische geuren op te doen. Een beetje deodorant is meestal geen probleem. Wil je weten waarom? Dan kan je dat hier lezen.

Afspreken
Wil je een afspraak wilt maken voor een Reikibehandeling? Neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Ethiekcode
Alle mensen die in Reikicentrum de Oorsprong behandelingen of cursussen geven, houden zich aan een afgesproken Ethiekcode.

Afspraken annuleren of verplaatsen
Wanneer je een afspraak minimaal 48 uur van te voren telefonisch afzegt of verplaatst hoef je deze niet te betalen.
Zeg je later af, wilt je verplaatsen of ben je niet op de afspraak aanwezig? Dan blijven de volledige kosten verschuldigd voor de vrij gehouden tijd.

Wij werken ook samen met Reiki Works

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag