Reiki Behandeling bij Reikicentrum de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Reikibehandeling

Bij Wat is Reiki en het Usui systeem van Reiki heb je mogelijk al Reiki Kanji2uitgebreid gelezen over de helende werking van Reiki.

Heling op alle niveaus
Het ontvangen van één of meerdere Reikibehandelingen kan enorm helend zijn, zowel op lichamelijk – als op emotioneel/geestelijk gebied. Reiki brengt je dichter bij je authentieke zelf, maakt je weer heel en geeft je kracht. Niet de kracht om iemand te worden die je wilt zijn, maar om los te laten wie je niet bent. Ook helpt het je de patronen in jezelf herkennen die beperkend voor je zijn en helpt Reiki je om deze los te laten. Het effect hiervan is niet dat je in één keer alles wat je emotioneel hebt weggestopt of lichamelijk vast is gaan zitten, over je heen krijgt. Eerder krijg je op een rustige manier meer duidelijkheid. Doordat je weer meer je echte zelf wordt, kunnen geblokkeerde delen alsnog helen. Hierdoor kan je ook weer je eigenwaarde, blijdschap en geluk beter voelen. De behandelingen brengen je in je eigen natuurlijke tempo dichter bij je levensvreugde en het besef van de zin en doel van je leven.

Hoe werkt het?
Een Reikibehandeling werkt heel eenvoudig. Bij een Reikibehandeling lig je op een behandeltafel en legt de behandelaar zijn/haar handen volgens een bepaald patroon op je geklede lichaam. Door deze aanraking zal Reiki vanzelf via de handen naar jou stromen. Dit wordt doorgaans ervaren als warmte en/of een prettige tinteling, maar ook andere ervaringen zijn mogelijk. Een totale Reikibehandeling duurt minimaal één uur en kan afhankelijk van je lichamelijke en/of geestelijke gezondheid tot ca. twee uur duren.

Meerdere Reikibehandelingen
Voor de behandeling van een chronische of langdurende aandoening of wanneer je bijvoorbeeld al langer niet lekker in je vel zit, is het aan te raden te beginnen met een serie van vier Reikibehandelingen; één Reikibehandeling per dag, gedurende vier aaneengesloten dagen. Tijdens deze voorbereiding van het lichaam krijgt Reiki de kans om goed door te dringen naar de oorzaak en geef je het helingsproces een stevige start. Hierna is het ideaal om minimaal wekelijks een Reikibehandeling te ontvangen. In de tussentijd zal het effect van de behandelingen integreren en zal het helingsproces zich verdiepen tot de klachten volledig zijn verdwenen.
Chronische aandoeningen hebben jaren nodig om te ontwikkelen. Hoewel er zeker ook ervaringen zijn van wonderbaarlijke verbeteringen van de fysieke of geestelijke symptomen, kan het bij chronische aandoeningen maanden duren voordat iemand door alle verschillende fasen van het helingsproces werkt.

Het ook mogelijk om naast de Reikibehandelingen voor Persoonlijke Begeleiding te kiezen. Wil je dit, dan kan je dat bij het maken van een afspraak aangeven.

Of gewoon omdat…
Ook als er geen problemen zijn kan het natuurlijk prettig zijn om zo nu en dan een Reikibehandeling te ontvangen. Bijvoorbeeld om meer energie te krijgen, je eigen ontwikkeling en gezondheid te ondersteunen, wat extra te ontspannen, goed voor jezelf te zorgen of gewoon omdat het heel fijn is om een behandeling te krijgen. Jezelf een Reiki behandeling gunnen kan een heerlijk cadeau voor jezelf zijn.

Mogelijkheden en kosten

  • Een Reikibehandeling kost € 70,=.
  • Vier aaneengesloten Reikibehandelingen (vier dagen achtereen) kost € 260,=.
  • Een blok van zeven aaneengesloten Reikibehandelingen (zeven dagen achtereen) kost € 440,=.
  • Bij een deelbehandeling voor acute klachten is de prijs op afspraak. Dit is afhankelijk van de klacht en de duur van de behandeling.
  • Een Reiki afstandsbehandeling kosten 70,=. *
  • Vier aaneengesloten Reiki afstandsbehandelingen (vier dagen achtereen), kosten € 260,=. *
  • Een intake gesprek van ca. 30 minuten is vrij van kosten.

* Een afstandsbehandeling is geen vervanging voor een behandeling bij ons in de praktijk behandeling. Maar als je niet naar de praktijk kunt komen, kan een behandeling op afstand zeker effectief zijn. Vooral fijn bij noodsituaties.

Parfumvrij: Wij verzoeken iedereen die voor een Reikibehandeling komt, op de dag van de Reikibehandeling geen parfum, aftershave, sterke deodorant of andere synthetische geuren op te doen. Wil je weten waarom, dan kan je dat hier lezen.

Afspreken
Wil je een afspraak wilt maken voor een Reikibehandeling? Neem dan graag telefonisch contact met ons op (eventueel even inspreken).

Alle mensen die in Reikicentrum de Oorsprong behandelingen en/of cursussen geven, houden zich aan een afgesproken Ethiekcode.

Afspraken annuleren of verplaatsen
Wanneer je een gemaakte afspraak minimaal 48 uur van te voren telefonisch afzegt of verplaatst (eventueel antwoordapparaat inspreken) hoef je deze niet te betalen.
Wanneer je later afzegt, wilt verplaatsen of niet op de afspraak aanwezig bent, blijven de volledige kosten verschuldigd voor de vrij gehouden tijd.

Wij werken ook samen met Reiki Works

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag