Sieraden met Edelstenen spirituele winkel de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Edelstenen Sieraden

Onze winkel is op afspraak geopend – lees hier meer. Iets op laten sturen is ook mogelijk.

Unieke ontwerpen
Wij verkopen in onze winkel ook een uitgebreide collectie zilveren sieraden met edelstenen en ook enkele met fossielen en schelpen. Deze sieraden zijn in Nederland ontworpen en gemaakt met hoge kwaliteit edelstenen. Het bijzondere ervan is dat het allemaal unieke ontwerpen zijn. Bij het maken van het sieraad is niet van een idee van een sieraad uitgegaan waar een steen in moest passen, maar juist de edelsteen staat centraal en het zilver is om de steen heen ontworpen.
Alle sieraden zijn gemaakt van 1e gehalte zilver (925). Ook is het zilver vrij van nikkel (het bestanddeel waar mensen huidirritatie of zilverallergie van krijgen). We verkopen van deze sieraden hangers, armbanden, ringen en oorbellen. Daarnaast verkopen we in onze winkel ook veel soorten sieraden van Barnsteen zonder zilver.

Persoonlijk uitgezocht
Net als bij de edelstenencollectie in onze winkel, geldt ook voor de zilveren sieraden met edelstenen dat ze door ons persoonlijk met liefde en aandacht – sieraad voor sieraad – zijn uitgezocht. Daarbij hebben we gelet op zowel de pracht en kwaliteit van de edelsteen of het fossiel als ook op het mooie ontwerp van het sieraad.

Mogelijkheden en advies
Voor de hangers bieden we verschillende mogelijkheden om de hanger aan te dragen, zoals bijvoorbeeld een mooi zwart rubber collier met zilveren sluiting, een eenvoudige zilveren ketting of heel simpel een leren veter.
Voor de mensen die het sieraad niet alleen voor het mooie dragen, maar ook de werking willen ervaren, zijn alle sieraden zo gemaakt dat de achterkant van de edelsteen niet geheel in het zilver ligt.
In onze winkel kan je in alle rust een sieraad uitzoeken dat bij je past. Wij staan daarbij graag voor je klaar om je een eerlijk advies te geven.

Een overzicht
Hieronder vind je een overzicht van de edelstenen waar we ook sieraden in zilver van in ons assortiment hebben. Daaronder zie je een aantal foto’s voorbij komen, om een indruk te geven van wat we aan sieraden in onze winkel verkopen. Dit is een selectie van ons aanbod, puur om een indruk te geven (Let op: de kleuren op de foto’s kunnen per beeldscherm erg verschillen).
Het is altijd mogelijk dat we nieuwe edelstenen in onze winkel hebben die we nog niet op de site hebben gezet, dus als je op zoek bent naar een edelsteen die niet in de lijst vermeld staat, neem dan graag even telefonisch contact met ons op.

Abalone Schelp
Agaat
Amethist
Ammoniet
Aquamarijn
Aventurijn
Azuriet
Barnsteen
Bergkristal
Chalcedoon, blauwe
Charoiet
Chrysopraas
Herkimer Diamond met Lapis Lazuli
Jade, groene
Labradoriet
Lapis-lazuli
Larimar
Maansteen (regenboogmaansteen)
Malachiet
Moldaviet *
Onyx
Opaal – Boulder Opaal
Opaal – witte Edelopaal
Pietersiet
Rhodochrosiet
Rozenkwarts
Rutielkwarts
Sodaliet
Sugiliet
Toermalijn, meerkleurig
Toermalijn, watermeloentoermalijn
Turkoois
Versteend Hout

* Omdat Moldaviet vaak wordt vervalst, krijg je er bij ons een certificaat van echtheid bij.


Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag