Edelstenen & Fossielen spirituele winkel de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Edelstenen & Fossielen

Onze spirituele winkel in Den Haag is op afspraak geopend – lees hier meer. Iets op laten sturen is ook mogelijk.

Kwaliteit en aandacht
We zijn in 2003 begonnen met onze spirituele winkel in Den Haag. Vanaf dat moment is onze collectie edelstenen, mineralen en fossielen flink gegroeid. Daardoor is onze winkel meer een edelstenenwinkel is geworden. We hebben altijd gekozen voor edelstenen van goede kwaliteit. Daarbij zijn een aantal dingen voor ons erg belangrijk. De edelstenen in onze winkel moeten een hoge kwaliteit hebben en in goede conditie zijn. Ze zijn dan niet alleen erg mooi, maar er is ook voelbaar een verschil. In onze spirituele winkel zal je dan ook alleen edelstenen en fossielen vinden die persoonlijk door ons zijn uitgezocht. Met liefde en aandacht – steentje voor steentje. Als je dat wilt, kunnen we met een spiertest ook de passende edelsteen voor je vinden.

Natuurlijk en echt
Daarnaast hechten we er ook veel waarde aan dat de edelstenen natuurlijk en onvervalst * zijn. In onze winkel vind je alleen edelstenen die in de natuur zijn ontstaan. (In een proces van vele duizenden tot miljoenen jaren). Dus geen gelaserde, geverfde, door mensen gemaakte, geprogrammeerde of synthetische edelstenen. En ook geen glas, plastic, etc. Bij de edelstenen en fossielen die vaker dan anderen vervalst worden, krijg je van ons een certificaat van echtheid.
* Onvervalst betekent bij ons ook dat je bij ons in de winkel geen niet-bestaande edelstenen zult vinden. Zoals Andara (blauwe of groene) Obsidiaan (is gekleurd glas), Regenboog Amethist of Aqua aura (is Chemisch behandeld / vernietigd). Ook edelstenen met verzonnen namen zal je bij ons niet vinden. Deze worden door handelaars gebruikt om mooie werkingen aan goedkope edelstenen toe te schrijven. Daarna worden ze heel duur verkocht (zoals Azeztuliet, wat gewoon witte kwarts is) .
> Lijkt het je fijn om hier meer over te weten? Dan is dit boek misschien iets voor je.

Eerlijke herkomst
Niet alleen de kwaliteit en echtheid is voor ons belangrijk. Daarom verkopen we in onze spirituele winkel ook alleen edelstenen en fossielen waarvan de herkomst eerlijk is. Dat wil zeggen dat ze met aandacht en respect voor de natuur uit de bergen en dergelijke zijn gehaald. En ook dat de arbeidsomstandigheden en het loon voor de mensen eerlijk zijn. Om nog een stap verder te gaan, verkopen wij in onze winkel geen edelstenen uit gebieden waar de opbrengst mogelijk wordt gebruikt voor oorlog en oneerlijke concurrentie. (en voor wie het leuk vind om dit te weten: deze dingen zijn ook door de Triodos bank (bewuste bank) gecontroleerd voor we daar onze rekening mochten openen).

Vele soorten en vormen
Spirituele Winkel de Oorsprong in Den Haag is een kleine sfeervolle winkel, waar je ondanks dat het geen echt grote winkel is, wel een grote collectie edelstenen zal vinden. Van de meeste soorten hebben we in ieder geval ruw en gepolijst (ook wel trommelstenen of knuffelstenen genoemd) en hangertjes. Ook hebben we van veel soorten bollen, eieren, schijfjes, armbanden, donuts, veterhangers en sieraden.
Op de pagina Collectie Edelstenen & Fossielen kan je een overzicht zien van de edelstenen, mineralen en fossielen die we in onze spirituele winkel in Den Haag verkopen. Het is altijd mogelijk dat we nieuwe edelstenen in onze winkel hebben die nog niet op de site staan. Ben je op zoek naar een edelsteen die niet in de lijst vermeld staat? Neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Een indruk
Om een indruk te geven van de edelstenen die we in onze winkel verkopen, zie je onder aan de pagina een aantal foto’s voorbij komen. Dit is een deel van wat we hebben. Puur om een indruk te geven (Let op: de kleuren op de foto’s kunnen per beeldscherm erg verschillen).
Wanneer je een edelsteen in onze spirituele winkel koopt, krijg je daar een kaartje bij met de werking van de steen als je dat wilt.
Op de pagina ontladen en opladen vind je meer info over hoe je de edelsteen in goede conditie kan houden.

Welke edelsteen past bij je?
Het gaat bij edelstenen niet op om te zeggen ‘baat het niet, dan schaadt het niet’. Een aantal edelstenen is zeker niet voor iedereen geschikt. Daarom kan je bij onze winkel in Den Haag via een spiertest kijken of de edelsteen die je wilt kopen goed voor je is. (of goed is voor degene voor wie je de steen wilt kopen, als je deze persoon goed kent). Weet je nog niet welke edelsteen je zou willen kopen of dragen? Ook dan kan de test aangeven welke edelsteen het meest geschikt voor je is. Door deze test te doen kan je dus voorkomen dat je een edelsteen koopt die niet goed voor je is. Het blijft natuurlijk wel altijd je eigen keuze.
Wanneer je een edelsteen bij ons in de winkel koopt, is de test gratis. Als je alleen de test wilt doen, zonder dat je een edelsteen koopt, kost de test € 5,=.

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag