Spirituele Winkel de Oorsprong in Den Haag algemeen

EnglishLanguage_Flag2Spirituele winkel de Oorsprong

Onze spirituele winkel in Den Haag is op afspraak geopend – lees hier meer. Iets op laten sturen is ook mogelijk.

Spirituele winkel de Oorsprong in Den Haag is een kleine, sfeervolle winkel, in hetzelfde gebouw als ons Reikicentrum*. Hoewel onze spirituele winkel qua oppervlakte niet heel groot is, bieden we een grote collectie aan artikelen. Voor ons zijn kwaliteit, echtheid, volledig natuurlijk, zuiver en eerlijk erg belangrijk. Daarnaast bieden we onze klanten graag service en persoonlijke aandacht.

Hieronder staat een kort overzicht van wat wij zoal in onze spirituele winkel verkopen. Het is altijd mogelijk dat nieuwe artikelen nog niet op de site staan, dus als je naar iets op zoek bent dat hier niet bij staat, neem dan graag even telefonisch contact met ons op.

Vanadaniet

Edelstenen, Mineralen, Kristallen en Fossielen
Hoewel we onze winkel in Den Haag een spirituele winkel noemen, zijn we vooral een edelstenen winkel. We vinden goede, mooie kwaliteit belangrijk. Je vindt bij ons dan ook mooie edelstenen, die in goede conditie zijn. Alle edelstenen en fossielen in onze winkel zijn door ons persoonlijk, met liefde en aandacht – steentje voor steentje – uitgezocht. We verkopen alleen echte edelstenen, dus geen vervalsingen zoals gekleurd glas, door mensen gemaakte (vernietigde) edelstenen, etc. Indien gewenst kunnen we via een spiertest ook de passende edelsteen voor je uitzoeken. Zie voor meer informatie de pagina over Edelstenen en Mineralen en ook de andere pagina’s over edelstenen in het menu ‘Winkel’.

Barnsteen hanger zilver rond

Sieraden van Edelstenen
Je vindt bij ons ook een uitgebreide collectie zilveren sieraden met edelstenen. Het bijzondere van deze in Nederland gemaakte sieraden is dat het allemaal unieke ontwerpen zijn. Bij het maken is het sieraad om de steen heen ontworpen en staat de edelsteen centraal. We verkopen van deze sieraden hangers, armbanden, ringen en oorbellen. Van Barnsteen hebben we, naast de barnsteen in zilver, ook veel soorten sieraden zonder zilver. Zie voor een overzicht en indruk de pagina Sieraden van Edelstenen.

Ganesha twee kleuren brons

Boeddha’s en andere Oosterse Beelden
Ook voor de beelden die we in onze spirituele winkel verkopen geldt dat we kwaliteit erg belangrijk vinden. Een Boeddhabeeld moet bijvoorbeeld uitstralen waar hij voor staat en hij moet een zweem van een glimlach hebben. Bij beelden; zoals van Ganesha en Shiva moeten de attributen kloppen en natuurlijk is het belangrijk dat bij alle beelden het gezicht mooi is, etc.  Ook hebben we een aantal zilveren hangers in de vorm van o.a. Boeddha en Ganesha. Lees meer over de Boeddhabeelden e.d.

Shoyeido sunset

Shoyeido Wierook
Naast de beste kwaliteit zijn ook gezondheid en zuiverheid voor ons belangrijk. Daarom verkopen wij alleen Japanse wierook van Shoyeido. Wij hebben om meerdere redenen uitsluitend voor een assortiment wieroken van dit merk gekozen. Op de pagina Shoyeido wierook kan je lezen waarom deze wierook naar ons idee de beste keuze is. Naast de vele geuren die we in ons assortiment hebben, verkopen wij van dit merk ook mooie handgemaakte wierookhouders van hout en porselein.

carbonit

Carbonit Waterfilters
Na lang onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat de waterfilters van Carbonit ronduit de beste waterfilters zijn. Carbonit stelt de hoogste eisen aan de zuiverheid van het water en heeft ook gekozen voor gebruikersgemak. Dus naast gezond drinkwater ook betaalbaar en makkelijk in gebruik. Omdat deze in Nederland niet verkrijgbaar waren, hebben we een aantal jaar geleden besloten deze zelf in onze winkel in Den Haag te gaan verkopen. Zie ook de pagina Carbonit Waterfilters.
.

Tingsha

Tingsha
Tingsha zijn als het ware twee kleine klankschalen die door een koord met elkaar verbonden zijn. Net als klankschalen worden ze doorgaans van zeven verschillende metalen gemaakt. Ze helpen via hun klank om het hoofd vrij te maken van gedachten en met je aandacht in het nu te komen. Om die reden worden ze ook veel gebruikt bij meditaties. We verkopen verschillende Tingsha. Elke Tingsha heeft zijn eigen klank, dus is het altijd raadzaam hem zelf uit te zoeken, zodat hij voor jou prettig in het gehoor ligt.

white-sage

Smudge benodigdheden (Witte Salie e.d.)
Wij hebben gedroogde Californische witte Salie die voor verschillende doeleinden, waaronder smudgen (energetisch reinigen d.m.v. rook) gebrand kan worden, zowel los als gebonden. Daarnaast verkopen we ook smudge-veren en abalone schelpen.
Op bestelling kan je bij ons ook ceder en sweetgrass verkrijgen.
Geen enkel product is ‘made in Taiwan’, alles komt van de Indianenreservateneen, is ‘fair trade’ en van eerlijke afkomst.

cadeaubon

Cadeaubonnen
Vind je het leuk om iemand als cadeau iets voor zichzelf uit te laten zoeken? We hebben cadeaubonnen voor in onze spirituele winkel in Den Haag voor elk gewenst bedrag. De cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na de dag van uitgifte.
.
.
.

Natuurlijk is het onmogelijk om letterlijk alles wat we in onze spirituele winkel verkopen, te noemen, ook omdat ons assortiment zo nu en dan wat verandert. Ben je naar iets op zoek dat hier niet bij staat en wil je weten of we dat wel hebben, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

We zijn alleen op afspraak geopend. Op deze manier kan je privé winkelen, is het nooit te vol in onze winkel, kunnen we ongestoord een spiertest doen als je dat wenst en gericht advies geven.
Wil je een afspraak maken? Neem dan graag telefonisch contact met ons op.

* Het Reikicentrum en de spirituele winkel hebben dezelfde ingang. Omdat dit geen winkeldeur is (we hebben ook geen etalage), maar gewoon een voordeur, is het nodig om even aan te bellen. Je komt dan wel gewoon een winkel binnen.

Als aanvulling misschien een leestip over het herkennen van echte edelstenen.

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag