Reiki Behandelavond in de Oorsprong Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Reiki Behandelavond

usui shiki ryoho

Geven en ontvangen
Reikibehandelingen geven en ontvangen is een mooie en waardevolle manier om te helen en te ontwikkelen in en met Reiki. Naast de dagelijkse Reiki zelfbehandeling moedigen we aan om dit ook regelmatig te doen.  De Reiki behandelavonden bieden hier een mooie extra gelegenheid voor.

Verschillende behandelavonden
In de loop der tijd zijn er twee verschillende Reiki behandelavonden ontstaan:
De behandelavonden/ochtenden in de Oorsprong
De Reiki II behandelavonden/ochtenden in de Oorsprong

Ondersteuning in je beoefening
De Reiki behandelavonden geven ondersteuning in je beoefening. Dit vooral door samen te behandelen en hierdoor te ervaren dat je niet alleen staat in je pad met Reiki.
Door samen in het energetische veld van Reiki in verbinding te zijn op deze avonden is het ook makkelijker om gemotiveerd te blijven in je dagelijkse zelfbehandeling.

Hieronder meer informatie over de Reiki behandelavond, met daarbij ook de praktische informatie voor aanmelden en dergelijke en de voorwaarden voor deelname.
Achter de schermen wordt momenteel ook een pagina aangemaakt voor de Reiki II behandelavond.

Reiki behandelavonden in de Oorsprong

Vertrouwen en verdieping
Naast het behandelen op zich geven deze avonden/ochtenden de mogelijkheid om – waar nodig – nog even de puntjes op de i te zetten in het geven van een Reikibehandeling. Er is ondersteuning beschikbaar waar je dat wenst. Hierdoor vergroot het vertrouwen en het gemak in het geven van behandelingen, ook wanneer je bijvoorbeeld familie of vrienden een Reikibehandeling geeft.
Tijdens deze avonden worden de Reiki leefregels ook geïntegreerd, is er ruimte voor vragen over je beoefening van Reiki – zowel praktisch als ten opzichte van je persoonlijke en spirituele groei – en kan je andere mensen ontmoeten die dit systeem van Reiki beoefenen.

Praktische informatie
De Reiki behandelavonden in de Oorsprong zijn voor iedereen die hun laatste Reikigraad hebben gevolgd bij één van de Reiki Masters die werkzaam zijn bij Reikicentrum & Spirituele winkel de Oorsprong.

De Reiki behandelavonden en -ochtenden worden gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag. De avonden zijn op een doordeweekse avond van 19.15 tot ca. 21:45 uur. De ochtenden in het weekend, van 10.15 tot ca. 12.45 uur.
De kosten bedragen € 10,=.

De Reiki behandelavonden worden gegeven door Marcel Vis.

Voorwaarde voor deelname
We eren in de Reiki behandelavonden de natuurlijke en waardevolle volgorde van ‘Reiki is eerst voor jezelf en dan voor anderen’. Dit zorgt er onder andere voor dat er door je Reiki zelfbehandeling voldoende Reiki stroomt om ook een ander een volwaardige behandeling te kunnen geven.
Daarom is er voor het meedoen aan de Reiki behandelavonden de voorwaarde dat je jezelf minstens vier keer per week een gehele zelfbehandeling geeft (en liefst natuurlijk dagelijks). Dit tenminste gedurende de drie weken voor de behandelavond, tenzij je de Reiki I cursus korten geleden hebt gedaan.

Aanmelden
Wil je naar een behandelavond in de Oorsprong komen, dan is het nodig je van tevoren aan te melden.
Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren. Na aanmelding ontvang je altijd een bevestiging van ons dat je op de lijst staat (heb je deze niet ontvangen na aanmelding, neem dan even contact met ons op.

Data
De data wanneer de Reiki behandelavonden in de Oorsprong zijn gepland, vind je hieronder.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2023

23 september
11 oktober
29 oktober
13 november
26 november
9 december
22 december

2024

7 januari
23 januari

===

Wij werken ook samen met Reiki Works

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag