Behandelavond

EnglishLanguage_Flag2Reiki Behandelavond

Geven en ontvangen
Vanuit de behoefte van Reikistudenten om Reikibehandelingen te geven usui shiki ryohoaan – en te ontvangen van andere beoefenaars van dit systeem en daarbij ook nog wat begeleiding te krijgen waar dat nodig is, zijn de Reiki behandelavonden ontstaan.

Reikibehandelingen geven en ontvangen is een mooie en waardevolle manier om te helen en te ontwikkelen in en met Reiki. Ze verbeteren je gezondheid, geven je de mogelijkheid om dieper te ontspannen en zijn een belangrijke ondersteuning voor je spirituele/innerlijke groei.
Natuurlijk is de Reiki zelfbehandeling de hoeksteen en is het aan te bevelen dit dagelijks te doen. Daarnaast moedigen we aan om ook regelmatig Reikibehandelingen te ontvangen en (wanneer je daar aan toe bent) te geven. De Reiki behandelavonden bieden hier een mooie en veilige gelegenheid voor.

Ondersteuning in je beoefening
Naast het behandelen op zich bieden deze avonden de mogelijkheid om – waar nodig – nog even de puntjes op de i te zetten in het geven van een Reikibehandeling. Door ‘onder begeleiding’ te behandelen, 2is er ondersteuning beschikbaar waar je dat wenst. Dit vergroot het vertrouwen en het gemak in het geven van behandelingen, waardoor je je misschien ook meer comfortabel voelt in het behandelen van bijvoorbeeld familie of vrienden.
Tijdens deze avonden is er gelegenheid tot vragen over je beoefening van Reiki, zowel praktisch als ten opzichte van je persoonlijke en spirituele groei.
Ook geven de Reiki behandelavonden natuurlijk de mogelijkheid anderen te ontmoeten met Reiki, ervaringen te delen, enz.

Praktische informatie
De Reiki behandelavonden zijn bedoeld voor iedereen die hun laatste Reikigraad hebben gevolgd bij één van de Reiki Masters die werkzaam zijn bij Reikicentrum & Spirituele winkel de Oorsprong.

De Reiki behandelavonden worden gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag, op een doordeweekse avond van 19.30 tot ca. 22:00 uur. Een enkele keer is er een uitzondering: als de datum op een zondag valt, dan is het overdag, van 10.30 tot ca. 13.00 uur.
De kosten bedragen € 10,=.

De Reiki behandelavonden worden gegeven door Marcel Vis en/of Robert Kramps.

Voorwaarde voor deelname
Om de natuurlijke en waardevolle volgorde te eren van ‘Reiki is eerst voor jezelf en dan voor anderen’ en ook om er zeker van te zijn dat er door je eigen beoefening voldoende Reiki stroomt om ook een ander een volwaardige behandeling te kunnen geven, hebben we voor de behandelavonden een eenvoudige voorwaarde.
Deze voorwaarde voor deelname is dat je jezelf minstens vier keer per week een gehele zelfbehandeling geeft en dat tenminste gedurende de drie weken voor de behandelavond hebt gedaan. (als je korten dan drie weken van tevoren de Reiki I cursus hebt gedaan, geldt het laatste gedeelte voor jou niet).

Aanmelden
Wil je naar een behandelavond komen, dan is het nodig je van tevoren aan te melden.
Aanmelden kan tot uiterlijk drie dagen van tevoren. Na aanmelding ontvang je altijd een bevestiging van ons dat je op de lijst staat (heb je deze niet ontvangen na aanmelding, neem dan even contact met ons op.

Wil je meer informatie over de Reiki behandelavonden, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Data
Hieronder staan de data van de komende Reiki behandelavonden.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2020

24 april
10 mei
28 mei
19 juni
5 juli
22 juli

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag