Boeddha’s en oosterse beelden spirituele winkel in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Boeddha’s en andere oosterse beelden

Onze spirituele winkel in Den Haag is op afspraak geopend – lees hier meer. Iets op laten sturen is ook mogelijk.
> Our spiritual shop in The Hague is open by appointment – read more here.
To have something send to you is also possible.

Kwaliteit
De beelden die wij in onze spirituele winkel in Den Haag verkopen, zijn door ons stuk voor stuk met liefde uitgezocht. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we letten er ook op dat we een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden. We letten er op dat de beelden ‘gaaf’ zijn, dat de gezichten mooi zijn en – indien van toepassing – kijken we ook of de attributen kloppen voor zover wij dat kunnen beoordelen.
We hebben beelden van brons (in verschillende kleuren) en van resin in onze winkel, waaronder verschillende Boeddha -, Ganesha -, Kwan Yin -, Hotei (lachende Boeddha) – en Shiva beelden.

Wisselende collectie
We schaffen met enige regelmaat nieuwe beelden aan, zodat we er altijd wel een redelijk aantal in onze winkel hebben. Ben je op zoek naar een beeld dat niet in de onderstaande lijst staat, dan kan het zijn dat we hem wel in de winkel hebben, maar nog niet op de site hebben gezet of dat we hem voor je kunnen bestellen.
Onderaan zie je wat foto’s voorbijkomen. Dit zijn voorbeelden van beelden die we verkopen. Het kan dus zijn dat er een foto bij zit van een beeld dat we niet meer hebben en we hebben meer beelden dan dat er op de foto staan.

Hieronder staat een lijst van beelden die we standaard in onze winkel hebben:

Avalokiteshvara
Boeddha
Durga
Ganesha
Hanuman
Hotei (lachende Boeddha)*
Kali
Krishna
Krishna en Radha
Kwan Yin
Laksmi
Manjushri
Orang Malu (Yogi-man)
Samantabhadra
Sarasvati
Shiva, zittend
Shiva Nataraj
Witte Tara
Groene Tara
Yoko
en vaak ook andere soorten zoals Brahma en Vishnoe

Zilveren Hangers
Naast de beelden in verschillende formaten hebben we ook een aantal zilveren hangers in onze winkel in de vorm van o.a. Boeddha en Shiva.

Betekenis en symboliek
Wanneer je een beeld bij ons koopt, krijg je daarbij een kaartje met uitleg over het beeld, de symboliek en betekenis van de eventuele attributen.

Heb je vragen over de beelden die wij verkopen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

* van Hotei, doorgaans de lachende Boeddha genoemd, wordt gezegd dat als je hem cadeau krijgt, hij geluk brengt. Hierdoor is de misvatting ontstaan dat je zelf geen Boeddha-beeld zou mogen kopen, maar dat je hem cadeau moet krijgen. Je mag dus gewoon ook een Boeddha voor jezelf kopen. (en even voor alle duidelijkheid: Hotei is niet de Boeddha, maar een verlichte Chinese monnik).

Een van de mensen waar we mee samen werken is Evelien Noordanus

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag