Transformatiespel | Reikicentrum de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Reiki beleven via het Transformatiespel

Reiki Kanji2

Het pad van je Ziel
Een unieke activiteit met het doel om helderheid te krijgen in jouw persoonlijke pad van ontwikkeling en heling met Reiki. Je kunt van hieruit niet alleen meer heling toelaten, maar ook makkelijker meebewegen met waar jou ziel/wezen heen wilt met behulp van Reiki. (In het onderstaande stuk gebruik ik het woord Reiki in verwijzing naar de energie van Leven, het goddelijke, de essentie of hoe je het ook wilt noemen en niet perse als verwijzing naar de praktische beoefening.)

Inzichten
Op een speelse manier brengt het Transformatiespel inzicht in je eigen Spel van het Leven. Het spel vertegenwoordigt als het ware in het klein de reis van je ziel door het leven en helpt je bewust te worden van je sterkere kwaliteiten, je blokkades en je te leren lessen. Ook geeft het helderheid in hoe je functioneert op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau, hoe je naar je eigen leven kijkt en wat je erin creëert, hoe je op die ervaringen reageert en hoe je die inzichten kunt toepassen voor je persoonlijke groei.

De gezamenlijke essentie
Het ‘spel’ begint altijd met het kiezen van je eigen speldoel (je intentie). Tijdens deze dag hebben we een gezamenlijk speldoel als essentie, gedragen door Reiki. Iedereen vormt van daaruit in eigen bewoordingen een uniek speldoel, zodat het toch persoonlijk is. De algemene gezamenlijke essentie is ‘wat is mijn persoonlijke pad van heelwording?’
Wanneer je je voor deze activiteit hebt aangemeld, krijg je in de periode daarvoor hulp met het zo goed mogelijk formuleren van je eigen speldoel, zodat Reiki je tijdens het spelen van het spel hier ook optimaal kan ondersteunen.

Je reisgenoot
Je speldoel houd je zolang je speelt voor de geest en je ervaringen gedurende het spel zullen je helderheid, begrip, feedback en nieuwe inzichten verschaffen ten aanzien van je speldoel. Door deze dagen het Transformatiespel te spelen kan je nieuwe dimensies in je leven met Reiki ontdekken en waar nodig heling en veranderingen toelaten. Marcel zal deze dag het spel begeleiden en als het ware – als vertegenwoordiger van Reiki – je reisgenoot zijn op je levenspad.

Verwarring wegnemen
Om verwarring te voorkomen door het woord ‘spel’: het is niet te vergelijken met gezellig een avondje een bordspel doen. Hoewel het zeker ook leuk kan zijn, ligt de nadruk op transformatie. Ook is het niet mogelijk elkaar tijdens dit spel in de weg te zitten, elkaar van het bord af te gooien of wat dan ook. Je blijft gewoon altijd op je eigen levenspad.

Praktische Informatie
Reiki beleven via het Transformatiespel wordt door Marcel Vis gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag.
Deze activiteit is opgedeeld in twee delen: – zaterdags van 16.00 tot 18.00 uur en zondags van 10.15 uur tot uiterlijk 18.00 uur.
Het spel is voor deze dag een klein stukje aangepast aan de algemene gezamenlijke richting, zodat er nog meer ruimte is voor inzicht in je persoonlijke pad met Reiki.

De kosten zijn € 140,=, incl. koffie/thee e.d.
Voor wie bij ons deze activiteit al een keer eerder heeft gedaan en nog een keer mee wil doen, zijn de kosten € 120,=.
Lunch is niet inbegrepen.
Het maximum aantal deelnemers is 8 personen.
De cursus is toegankelijk voor alle Reikistudenten, ongeacht waar je de Reikicursus hebt gedaan.

Voorwaarden
Voorwaarde voor deelname is dat je minstens drie maanden Reiki beoefent en jezelf minimaal vier keer per week een gehele zelfbehandeling geeft.

Data
De eerstvolgende keer dat het Transformatiespel wordt gegeven is zaterdagmiddag 3 en zondag 4 februari 2024.

Wil je meer informatie over deze activiteit, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

===

Wij werken ook samen met Reiki Works

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag