Reiki Cursus herhalen

EnglishLanguage_Flag2Een Reikicursus herhalen

Mogelijkheden
Je kunt om verschillende redenen de behoefte hebben om eenusui shiki ryoho Reiki I cursus of een Reiki II cursus nog eens te herhalen. Afhankelijk van of je bij ons of bij iemand anders je laatste Reikicursus hebt gedaan, bestaan hiervoor verschillende mogelijkheden.

Heb je je laatste Reikigraad bij ons in het centrum gedaan? En is het niet al te lang geleden is dat je jezelf een gehele zelfbehandeling hebt gegeven? Dan kan je als gast een Reikicursus meedoen. Tijdens deze cursus doe je net als de andere deelnemers de gehele Reikicursus mee, alleen krijg je niet opnieuw de inwijdingen (omdat het niet nodig is dit nogmaals te doen).

Voorbereidend gesprek
Heb je een Reikicursus bij ons gedaan, maar is het al vele jaren geleden dat je er iets mee hebt gedaan? In dat geval is het handig om eerst een afspraak te maken om hierover te praten. In dit gesprek kunnen we samen kijken wat voor jou de beste benadering is en wat jou het meest kan helpen om de beoefening van Reiki weer te starten. Daarnaast kunnen we samen voelen in hoeverre er nog Reiki stroomt om te zien of het nodig is de inwijdingen ook opnieuw te ontvangen (doorgaans is dit pas als je er meer dan vijf tot zeven jaar niets meer mee hebt gedaan).

De Keuze voor dit systeem
Ben je door een andere Reiki Master ingewijd? Dan gelden er verschillende mogelijkheden. De eerste 35stap is in ieder geval om in een eerste gesprek te onderzoeken of je wel in het Usui systeem van Reiki bent ingewijd. Het kan zijn dat de betreffende Master het zo heeft genoemd, maar zonder zelf te beseffen iets ander onderwijst. We kijken dan onder andere of je alle vier de inwijdingen van de eerste graad hebt ontvangen en of er inderdaad Reiki stroomt als je je handen op je jezelf of anderen neerlegt.
In dit gesprek bespreken we samen wat je eventuele wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Als je bij ons een Reikicursus wilt herhalen, betekent dit dat je kiest om het traditionele Usui systeem van Reiki te beoefenen. Samen kijken we dan of je als gast (zonder de inwijdingen) of als deelnemer (met de inwijdingen) mee kunt doen.

Kosten en informatie
Voor het herhalen van de eerste graads Reikicursus of een tweede graads Reikicursus vragen we een vrijwillige bijdrage.

Wil je meer informatie over het herhalen van een Reikicursus, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Cursusdata
Wil je weten wanneer de komende Reikicursussen zijn ingepland, klik dan hier.

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag