Reiki Cursus herhalen | Reikicentrum de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Een Reikicursus herhalen

usui shiki ryoho

Mogelijkheden
Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je de behoefte hebt een Reiki I cursus of een Reiki II cursus nog eens te herhalen. Afhankelijk van of je bij ons of bij iemand anders een Reikicursus hebt gedaan, zijn hiervoor meerdere mogelijkheden.

Als gast meedoen
Heb je je laatste Reikigraad bij ons in het centrum gedaan? En is het niet al te lang geleden is dat je jezelf een gehele zelfbehandeling hebt gegeven? Dan kan je als gast een Reikicursus meedoen. Tijdens deze cursus doe je net als de andere deelnemers de hele Reikicursus mee. Alleen krijg je niet opnieuw de inwijdingen, omdat dat niet nodig is.

Voorbereidend gesprek
Heb je een Reikicursus bij ons gedaan, maar is het al lang geleden dat je er iets mee hebt gedaan? Maak dan graag eerst een afspraak om hierover te praten. In dit gesprek kijken we wat voor jou het beste is, wat jou het meest kan helpen om de beoefening van Reiki weer te starten. Ook kijken we samen of er nog Reiki stroomt. Daardoor weten we dan of het nodig is de inwijdingen ook opnieuw te ontvangen. Doorgaans is dit pas als je er meer dan vijf jaar niets meer mee hebt gedaan.

35

De Keuze voor dit systeem
Ben je door een andere Reiki Master ingewijd? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. De eerste stap is in ieder geval om in een gesprek te onderzoeken of je wel in het Usui systeem van Reiki bent ingewijd. Het kan zijn dat jouw Master het zo noemt, zonder zelf te beseffen dat hij of zij iets anders onderwijst. We kijken dan o.a. of je alle vier de inwijdingen van de eerste graad hebt ontvangen. Ook is het belangrijk te weten of er inderdaad Reiki stroomt als je je handen op je jezelf of anderen neerlegt.
Samen bespreken we wat je eventuele wensen zijn en wat wij voor je kunnen doen. Wil je bij ons een Reikicursus herhalen? Dan houdt dit in dat je kiest om het traditionele Usui systeem van Reiki te beoefenen. We kijken in dit gesprek of je als gast of als deelnemer mee kunt of wilt doen. Dus met of zonder de inwijdingen.

Kosten en informatie
Voor het herhalen van de eerste graads of een tweede graads Reikicursus vragen we een vrijwillige bijdrage. Dit is wel mits je de vaste bedragen hebt voldaan voor de Reikicursussen, zoals ze op onze site ook vermeld staan.

Wil je meer informatie over het herhalen van een Reikicursus? Neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Cursusdata
Wil je weten wanneer de komende Reikicursussen in ons Reikicentrum in Den Haag zijn ingepland? klik dan hier.

Behandelingen ontvangen kan ook bij https://birgitknotter.nl/reiki-behandeling/

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag