Reiki Informatie avond, Reikicentrum de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Reiki Informatie avond

Reiki Kanji2

Kennismaking
Wij vragen iedereen die erover denkt een Reikicursus te doen, om eerst naar een Reiki informatie avond te komen. Enerzijds kunnen we op deze manier even persoonlijk kennis maken. Anderzijds krijg je een goede indruk van waar je terechtkomt en of je je hier ook prettig voelt. Dit is niet alleen belangrijk, maar voor iedereen ook heel persoonlijk.

Juiste informatie
Door je aanwezigheid op deze avond weten wij ook dat je een goede indruk hebt van Reiki. Zowel over de beoefening van Reiki, als wat dit in je dagelijks leven inhoudt. Dit is onder andere fijn omdat er op internet en in boeken meer onzin over Reiki geschreven staat dan juiste dingen. Het kiezen voor een Reikicursus is niet iets om haastig even ergens te doen. Het is niet overal hetzelfde dat je leert.

Korte vragen
Heb je gewoon wat korte vragen over Reiki, dan kunnen we daar doorgaans ook in onze winkel wel even de tijd voor nemen (geef dat bij het maken van de winkelafspraak even aan) of we kunnen deze misschien telefonisch beantwoorden. Eventueel kan je van daaruit alsnog kiezen om naar een Reiki informatie avond te komen.

Inhoud van de avond
Een keer per maand organiseren we in ons Reikicentrum een Reiki informatie avond. Tijdens deze avond kunnen we je een goede indruk geven van Reiki. Zowel over de energie, als wat de beoefening van Reiki inhoudt. We vertellen dan onder andere meer over:

 • Reiki in het algemeen.
 • de geschiedenis van Reiki.
 • het traditionele, oorspronkelijke systeem van Reiki.
 • het doel van Reiki.
 • de helende werking op lichamelijk, emotioneel een spiritueel gebied.
 • hoe de cursussen eruit zien.
 • de praktische beoefening/toepassing in je dagelijks leven.
 • wat er van je verwacht wordt als je Reiki wilt leren.
 • ons persoonlijke pad met Reiki (als daar interesse in is)

En natuurlijk nemen we ook de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Reikibehandeling
Naast deze informatie is het ons advies dat je minstens één keer een Reikibehandeling hebt ontvangen van iemand die dit systeem van Reiki beoefent. Dan weet hoe dit voelt voordat je ervoor kiest om zelf Reiki te gaan beoefenen. Dit kan een Reikibehandeling van een familielid of vriend(in) zijn of je kan bij ons hiervoor een afspraak maken.

Praktische informatie
De Reiki informatie avonden worden gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag.  Alle data zijn op een avond van 19.15 tot ca. 20.45 uur.
Omdat Annette haar aandacht met Reiki nu voor andere dingen wordt gevraagd, geeft zij momenteel geen cursussen. Daarom worden de informatie avonden op dit moment alleen door Marcel gegeven.
De data van de komende informatie avonden staan verderop op deze pagina en in onze Planning.
Voor een groep van tenminste vier mensen kunnen we op verzoek ook een extra datum inplannen.
De Reiki informatie avonden zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Persoonlijk informatiegesprek
Wil je liever los van deze avonden een afspraak maken voor een informatiegesprek (voor jezelf of samen met iemand anders)? Dan is dat ook mogelijk. De duur van een informatiegesprek is ca. één uur en de kosten hiervoor zijn € 25,=.
Eventueel is het ook mogelijk om aansluitend af te spreken voor een Reikibehandeling (geef dit bij het afspreken dan wel graag even duidelijk aan, zodat we er voldoende tijd voor vrij kunnen houden).
Wil je een keer afspreken voor een Reiki informatiegesprek, neem dan graag telefonisch contact met ons op of geef het aan als je in onze winkel bent.

De Reiki Informatie avonden en informatiegesprekken worden gegeven door Marcel Vis.

Aanmelden
Wil je naar een Reiki informatie avond komen? Dan is het nodig je van tevoren aan te melden.

 • Wanneer je minimaal 2 dagen voor de informatie avond aanmeld, kan dat via het formulier onderaan deze pagina. Je krijgt in dat geval altijd een bevestiging van ons dat je op de lijst staat. (heb je deze niet ontvangen, neem dan graag alsnog telefonisch contact met ons op). Check hiervoor ook je spambox, zeker als je een gmail-adres of hotmail hebt hebt.
 • Telefonisch kan aanmelden tot uiterlijk een dag van tevoren.

Data
Hieronder staan de data van de komende Reiki informatie avonden.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2023

27 juni
27 juli
23 augustus
26 september
18 oktober

.
Aanmeldformulier

  Ik wil me graag aanmelden voor de eerstvolgende Reiki informatieavond.
  Let op: We sturen binnen 24 uur een bevestigingsmail net zowel praktische informatie als verzoeken voor deze avond. Heb je niets ontvangen (vooral vaak bij gmail en hotmail)? Neem dan graag telefonisch contact met ons op. Check ook even je spambox.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer - we gebruiken deze uitsluitend voor als er van onze kant iets tussen mocht komen.

  (* zijn verplichte velden)

  Wij werken ook samen met Reiki Works

  Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag