Informatie Avond

EnglishLanguage_Flag2Reiki Informatie avond

Update 15 januari 2022.: Alle activiteiten van de Oorsprong, ook onze cursussen en activiteiten in de avonden, gaan gewoon door zoals gepland. Wij zullen vanuit onze beoefening bij cursussen of behandelingen ook niet om een mondkapje of qr-code vragen.

Kennismaking
Wij adviseren iedereen die erover denkt een Reikicursus te doen, om Reiki Kanji2eerst eens langs te komen en even persoonlijk kennis te maken. Zo krijg je een goede indruk van waar je terechtkomt en of je je hier ook prettig voelt. Dit is niet alleen belangrijk, maar voor iedereen ook heel persoonlijk.
Heb je gewoon wat korte vragen over Reiki, dan kunnen we daar doorgaans ook in onze winkel wel even de tijd voor nemen (geef dat bij het maken van de winkelafspraak even aan). Eventueel kan je van daaruit alsnog kiezen om naar een Reiki informatie avond te komen.

Inhoud van de avond
Een keer per maand organiseren we in ons Reikicentrum een Reiki informatie avond. Tijdens deze avond kunnen we je een goede indruk geven van Reiki en wat de beoefening van Reiki inhoudt. We vertellen dan onder andere meer over:

 • Reiki in het algemeen.
 • de geschiedenis van Reiki.
 • het traditionele, oorspronkelijke systeem van Reiki.
 • de kenmerken van dit systeem.
 • hoe de cursussen eruit zien.
 • de praktische beoefening/toepassing
 • ons persoonlijke pad met Reiki (als daar interesse in is)

En natuurlijk nemen we ook de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Reikibehandeling
Naast deze informatie is het ons advies dat je minstens één keer een Reikibehandeling hebt ontvangen van iemand die dit systeem van Reiki beoefent, zodat je weet hoe dit voelt voordat je ervoor kiest om zelf Reiki te gaan beoefenen. Dit kan een Reikibehandeling van een familielid of vriend(in) zijn of je kan bij ons hiervoor een afspraak maken.

Praktische informatie
De Reiki informatie avonden worden gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag.  Alle data zijn op een avond van 19.00 tot ca. 20.30 uur.
Omdat Annette haar aandacht met Reiki nu voor andere dingen wordt gevraagd, geeft zij momenteel geen cursussen. Daarom worden de informatie avonden op dit moment alleen door Marcel gegeven.
De data van de komende informatie avonden staan verderop op deze pagina en in onze Planning.
Voor een groep van tenminste vier mensen kunnen we op verzoek ook een extra datum inplannen.
De Reiki informatie avonden zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Persoonlijk informatiegesprek
Wil je liever los van deze avonden een afspraak maken voor een informatiegesprek (voor jezelf of samen met iemand anders), dan is dat ook mogelijk. De duur van een informatiegesprek is ca. één uur en de kosten hiervoor zijn € 25,=.
Eventueel is het ook mogelijk om aansluitend af te spreken voor een Reikibehandeling (geef dit bij het afspreken dan wel graag even duidelijk aan, zodat we er voldoende tijd voor vrij kunnen houden).
Wil je een keer afspreken voor een Reiki informatiegesprek, neem dan graag telefonisch contact met ons op of geef het aan als je in onze winkel bent.

De Reiki Informatie avonden en informatiegesprekken worden gegeven door Marcel Vis.

Aanmelden
Wil je naar een Reiki informatie avond komen, dan is het nodig je van tevoren aan te melden.

 • Wanneer je minimaal 2 dagen voor de informatie avond aanmeld, kan dat via het formulier onderaan deze pagina. Je krijgt in dat geval altijd een bevestiging van ons dat je op de lijst staat. (heb je deze niet ontvangen, neem dan graag alsnog telefonisch contact met ons op). Check hiervoor ook je spambox, zeker als je een gmail-adres of hotmail hebt hebt.
 • Telefonisch kan aanmelden tot uiterlijk een dag van tevoren.

Data
Hieronder staan de data van de komende Reiki informatie avonden.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2022

28 januari
1 maart
22 april

.
Aanmeldformulier

  Ik wil me graag aanmelden voor de eerstvolgende Reiki informatieavond.
  Let op: We hebben je pas op de lijst staan als aangemeld wanneer je van ons per mail een bevestiging hiervan hebt ontvangen.
  In deze bevestiging staat zowel praktische informatie, als verzoeken voor deze avond.
  Check hiervoor ook je spambox, zeker als je een gmail-adres of hotmail hebt. Heb je niets ontvangen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer - we gebruiken deze uitsluitend voor als er van onze kant iets tussen mocht komen.

  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen tot de informatieavond is geweest. (Daarna zullen wij ze weer verwijderen, tenzij je hebt aangegeven andere mails van ons te willen ontvangen).

  Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag