Persoonlijke Begeleiding met Reiki | de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Persoonlijke Begeleiding

Shin

Omgaan met gevoelens
Iedereen krijgt tijdens zijn/haar leven wel eens te maken met tegenslagen, emoties die de kop op steken, verlies, etc. Ook loop je soms tegen weer dezelfde soort ‘lastige’ situaties aan. Slechts weinig mensen hebben geleerd verantwoording te nemen voor hun gevoelens en ze als een deel van hun mens-zijn te erkennen. De meesten hebben geleerd de oorzaak van het gevoel te analyseren en te beredeneren en het ‘een plek te geven’. Vaak staat dit gelijk aan het wegstoppen van het gevoel. Het gevolg hiervan is o.a. lichamelijke of geestelijke ongemakken en een gevoel van ontevreden en ongelukkig zijn.

Het helingsproces
Het leven daagt je uit bewuster te worden en jezelf als mens te ontplooien. In dit proces val je wel eens terug en lijken dingen zich te herhalen. De manier waarop je met jezelf en anderen omgaat, en natuurlijk ook hoe je anderen toestaat met jou om te gaan speelt hierin een grote rol. Veel mensen worden al jaren geconfronteerd met dezelfde pijn en/of ongemakken, vinden het lastige zichzelf goed te uiten of hebben moeite zichzelf te accepteren, te waarderen en lief te hebben. Hoewel al deze dingen voor iedereen herkenbaar zijn, verloopt het ontwikkelings- en helingsproces op ieders eigen unieke manier en heeft diagnose-gericht behandelen dus geen enkele zin.

Het helen van de oorzaak
In dit proces kan het goed zijn hulp in te schakelen. Wij bieden hiervoor ‘Persoonlijke Begeleiding’. Persoonlijke begeleiding is geen coaching of therapie en dus niet gericht op het oplossen van dingen, symptoombestrijding of te leren waar het vandaan komt en ermee te leven. Persoonlijke begeleiding is gericht op het helen van de dingen die jouw balans en geluk in de weg staan. Hulp vragen voor jezelf is geen teken van zwakte, maar juist krachtig. Je heelt dan nog steeds jezelf, maar niet meer alleen.

Bij persoonlijke begeleiding ligt de focus op het terugbrengen van balans tussen lichaam en geest. Op het helen van de oorzaak en het herstellen van het contact met je ware zelf. Heling betekent hier meer dan het herstellen van ‘verwonding’. Het betekent een terugkeer naar het gevoel van heel en compleet te zijn, zonder het gevoel dat er iets mist waardoor je niet gelukkig kunt zijn. Hierbij gaat de aandacht uit naar jou als persoon en niet alleen naar je klacht.

Combinatie met Reikibehandelingen
De persoonlijke begeleiding wordt altijd gedaan in combinatie met een Reikibehandeling. Dit brengt een diepere heling teweeg bij zowel lichamelijke als emotionele/geestelijke klachten dan wanneer er alleen maar wordt gepraat of oefeningen worden toegepast. Deze combinatie geeft je niet de kracht om iemand te worden die je wilt zijn, maar om los te laten wie je niet bent, oftewel, echt jezelf te zijn. Ook leer je de patronen in jezelf herkennen waar je nadeel van ondervindt en leer je deze los te laten. Het effect hiervan is niet dat je in één keer alles wat je hebt weggestopt over je heen krijgt, maar dat je op een rustige manier meer duidelijkheid krijgt, dichter bij jezelf komt en hierdoor ook weer je eigenwaarde, blijdschap en geluk kan gaan voelen.

Reikibehandelingen en persoonlijke begeleiding gaan volgens afspraak. Wil je eerst een vrijblijvend intakegesprek om te kijken of Reikibehandelingen en/of persoonlijke begeleiding voor jou de juiste weg is en/of eerst even te kijken bij wie je terechtkomt, dan kan je ook hier een afspraak voor maken.

Mogelijkheden en kosten
Intake gesprek voor persoonlijke begeleiding of Reikibehandelingen, 1/2 uur: geen kosten.
Reikibehandeling, 1 tot 2 uur: € 75,=.
Reikibehandeling met 1/2 uur Persoonlijke Begeleiding: € 115,=.
Reikibehandeling met 1 uur Persoonlijke Begeleiding: € 145,=.
Vier aaneengesloten Reikibehandelingen (4 opeenvolgende dagen een Reikibehandeling): € 275,=.
Bij een deelbehandeling voor acute klachten is de prijs op afspraak.
Voor meerdere behandelingen per week, gedurende een langere periode is de prijs in overleg.

Parfumvrij: Wij verzoeken iedereen die voor een Reikibehandeling of persoonlijke Begeleiding komt, op de dag van de Reikibehandeling/Begeleiding geen parfum, aftershave, sterke deodorant of andere synthetische geuren op te doen. Wil je weten waarom, dan kan je dat hier lezen.

Afspreken
Indien je een afspraak wilt maken voor een Reikibehandeling, een Reikibehandeling in combinatie met persoonlijke begeleiding of een intake gesprek, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Persoonlijke begeleiding wordt gegeven door Marcel Vis.

Afspraken annuleren of verplaatsen
Wanneer je een gemaakte afspraak minimaal 48 uur van te voren telefonisch afzegt of verplaatst (eventueel antwoordapparaat inspreken) hoef je deze niet te betalen.
Wanneer je later afzegt, wilt verplaatsen of niet op de afspraak aanwezig bent, blijven de volledige kosten verschuldigd voor de vrij gehouden tijd.

Reiki behandelingen ontvangen kan ook bij Evelien Noordanus

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag