Nieuws

EnglishLanguage_Flag2Nieuws i.v.m. het corona viru.

Bijgewerkt op 1 april 2020.
De maatregelen van de regering om de verspreiding van het corona virus te vertragen, hebben ook effect op ons, zowel voor de cursussen, als de praktijk en de winkel.
Hieronder kan je lezen welke wijzigingen/aanpassingen we voor deze periode hebben ingevoerd. Deze pagina wordt steeds bijgewerkt als er eventuele wijzigingen zijn.

….Wijzigingen/aanpassingen in onze winkel
….Wijzigingen/aanpassingen in onze praktijk voor Reikibehandelingen
….Wijzigingen/aanpassingen in onze cursussen, trainingen e.d.

Als je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebt neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Wijzigingen/aanpassingen in onze winkel

Deels i.v.m. de cursusactiviteiten die gepland stonden (maar nu niet doorgaan) en deels door de maatregelen die gelden, hebben we besloten onze winkel te sluiten tot 10 april 2020.
Vanaf vrijdagmiddag 10 april is onze winkel uitsluitend op afspraak open en alleen volgens de hieronder vermelde regels. Omdat onze winkel geen groot oppervlakte heeft, is dit de enige manier om aan de regels te voldoen. Ook voorkomen we hiermee dat je buiten moet wachten tot de klant voor je klaar is.
Wil je een afspraak maken om onze winkel te bezoeken, dan kan je ons bellen vanaf vrijdagmiddag 10 april.
Wil of kan je niet naar onze winkel komen, maar heb je wel iets nodig, dan is het ook mogelijk om het op te laten sturen.

Bij het op afspraak bezoeken van onze winkel gelden de volgende regels:
– Kom niet met meer dan twee mensen tegelijkertijd de winkel in.
– Spiertesten zijn in deze periode niet mogelijk. Wel kunnen we natuurlijk goede adviezen geven of de test voor je doen.
– Wij verzoeken klanten om zoveel mogelijk per pin te betalen. Na elke pintransactie reinigen wij het pinapparaat.
– Kom alleen als je ook echt van plan bent iets te kopen.
– Heb je verkoudheid- of griepklachten of ben je in de afgelopen twee weken in contact geweest met iemand met dergelijke klachten, kom dan niet. Eventueel kan je telefonisch contact met ons opnemen om te zien of wij iets voor je op kunnen sturen.
– Neem liever geen kinderen mee naar de winkel.
– Onze winkel wordt na elk bezoek dan schoongemaakt/ontsmet.

Wijzigingen/aanpassingen in onze praktijk voor Reikibehandelingen

Hoewel er voor contactberoepen beperkingen zijn opgelegd, kunnen we gelukkig nog wel Reikibehandelingen op afstand aanbieden.
Deze behandeling is in alle opzichten hetzelfde als wanneer je bij ons komt om een behandeling te ontvangen, behalve dat je in dit geval thuis (of waar je ook bent) blijft en rustig gaat liggen. Ook het effect van de behandeling zal hetzelfde zijn.
Wil je hier meer informatie over of een afspraak maken? Neen dan graag telefonisch contact met ons op.

Wijzigingen/aanpassingen in onze cursussen, trainingen e.d.

In ieder geval zullen er tot 28 april bij ons geen cursussen, trainingen of andere bijeenkomsten worden gegeven omdat we hierbij niet kunnen voldoen aan de bepalingen.
Zodra het weer is toegestaan, zullen we een nieuwe planning maken en eventueel een Nieuwsbrief rondsturen met de aankondigingen van de cursussen.
Tot die tijd doen wij zoveel mogelijk ons best om alternatieven aan te bieden aan cursisten, zodat we toch niet alleen staan in onze beoefening. Juist in deze tijd, waarin er ook een grote collectieve angst heerst, moedigen we iedereen die een graad in Reiki heeft zichzelf minstens één keer per dag een gehele zelfbehandeling te geven. Mensen die de Ki training hebben gedaan moedigen we aan dit gericht te oefenen in deze tijd, etc.
Waar mogelijk kijken we ook naar de optie op online dingen te organiseren.

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag