Nieuws

EnglishLanguage_Flag2Nieuws

Blijvende wijziging in de openingstijden van onze winkel
Toen de maatregelen i.v.m. coronavirus kwamen, hebben een manier gevonden om ons daaraan te houden en tegelijkertijd onze klanten een comfortabele manier te bieden om bij ons te winkelen: Privé winkelen.
Dit is door zowel onze klanten als door ons als zeer prettig ervaren. Het vraagt even een kleine moeite om een afspraak te maken, maar dan kan je ook echt ongestoord rustig winkelen.

Daarom hebben we besloten dit zo te houden en zullen we vanaf nu alleen nog op telefonische afspraak open zijn.
We houden standaard een half uur aan voor je afspraak. Denk je langer nodig te hebben? Geen probleem, maar geeft het dan wel graag aan bij het maken van de afspraak.
Wil of kan je niet naar onze winkel komen, maar heb je wel iets nodig, dan is het ook mogelijk om het op te laten sturen.
Privé winkelen kan ook buiten de normale openingstijden. We kijken gewoon samen wat er mogelijk is.

Zolang de bepaling voor het virus nog gelden, verzoeken we onze klanten zich hierbij aan de hieronder vermelde regels te houden omdat wij bij mogelijke controle anders een boete krijgen en/of niet meer open mogen zijn:
– Betaling kan contant of per pin, maar niet contactloos (je hebt dus je pas nodig bij pinnen).
– Heb je verkoudheid- of griepklachten, kom dan niet. Eventueel kan je telefonisch contact met ons opnemen om te zien of wij iets voor je op kunnen sturen.
– Heeft niets met corona te maken, maar voor ons is het heel prettig als je de dag dat je naar ons toekomt geen parfum of dergelijke op doet.

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag