Nieuws

EnglishLanguage_Flag2Blijvende wijziging openingstijden winkel

>> We zijn ook deze maand op afspraak geopend. Lees hieronder de verdere informatie.

Onze winkel is alleen nog op afspraak open.
Toen we i.v.m. het coronavirus Privé winkelen op afspraak introduceerde, bleek al snel dat dit door zowel onze klanten als door ons als zeer prettig werd ervaren.
Het vraagt een kleine moeite om even te bellen voor een afspraak, maar daartegenover staan veel voordelen.
De ‘openingstijden’ die bij Google vermeld staan, zijn niet onze vaste openingstijden. Dit zijn de tijden waarop we doorgaans het makkelijkst bereikbaar zijn.

Praktiche informatie en verzoeken voor een winkelafspraak

– We houden standaard een half uur aan voor je afspraak. Denk je langer nodig te hebben? Geeft dit dan even aan bij het maken van de afspraak.
– Betaling kan contant of per pin. Let op: je hebt je bankpas en pincode nodig om te pinnen – contactloos / per telefoon betalen is niet mogelijk.
– Heb je verkoudheid- of griepklachten, kom dan niet. Eventueel kan je telefonisch contact met ons opnemen om te zien of wij iets voor je op kunnen sturen.
– Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan stellen wij het enorm op prijs als je dit laat weten. Vaak kunnen we dan iemand anders blij maken met de vrijgekomen plek.
– Wil je ons een groot plezier doen? Dat kan door op de dag dat je naar ons toekomt geen parfum of dergelijks op te.doen.

– Wil of kan je niet naar onze winkel komen, maar heb je wel iets nodig, dan is het ook mogelijk om het op te laten sturen.
– Privé winkelen kan soms ook buiten de ‘normale’ openingstijden. We kijken gewoon samen wat er mogelijk is.

Klik hier om ons te bellen voor een afspraak (werkt alleen op smartphones) – Best bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur of even inspreken –

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag