Behandelavond

EnglishLanguage_Flag2Reiki Behandelavond

Geven en ontvangen
Vanuit de behoefte van Reikistudenten om Reikibehandelingen uit usui shiki ryohote wisselen met andere beoefenaars van dit systeem en daarbij ook nog wat begeleiding te krijgen waar dat nodig is, zijn de Reiki behandelavonden ontstaan.

Reikibehandelingen zijn een onderdeel van het Usui systeem van Reiki. Behandelingen geven en ontvangen zijn een mooie en waardevolle manier om te helen en te ontwikkelen in en met Reiki. Ze verbeteren je gezondheid, geven je de mogelijkheid om dieper te ontspannen en zijn een belangrijke ondersteuning voor je spirituele/innerlijke groei.
Natuurlijk is de Reiki zelfbehandeling de hoeksteen en is het aan te bevelen dit dagelijks te doen. Daarnaast moedigen we aan om af en toe ook Reikibehandelingen te ontvangen en (wanneer je daar aan toe bent) te geven. De Reiki behandelavonden bieden hier een mooie en veilige gelegenheid voor.

Reiki Leefregels
Om je persoonlijke en spirituele groei optimaal te ondersteunen, zijn naast de behandelingen ook de Reiki Leefregels een onderdeel van de Reiki behandelavonden. Door de Leefregels te combineren met de Reikibehandelingen, kun je ze dieper in je gevoel binnen laten 2komen. Je kunt jezelf hiermee de mogelijkheid geven om te zien welke uitdagingen de Leefregels je geven in je dagelijks leven. Hiermee geef je jezelf een mooie, zachte manier om dichter bij jezelf te komen.
Ook geven de Reiki behandelavonden natuurlijk de mogelijkheid anderen te ontmoeten met Reiki, ervaringen te delen, nieuwe vrienden/vriendinnen te maken met dezelfde interesses, enz.

Praktische informatie
De Reiki behandelavonden zijn bedoeld voor iedereen die hun laatste Reikigraad hebben gevolgd bij één van de Reiki Masters die werkzaam zijn bij Reikicentrum & Spirituele winkel de Oorsprong.
Wil je komen, dan is het nodig je van tevoren aan te melden.

De Reiki behandelavonden worden minstens twee keer per maand gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag, op een doordeweekse avond van 19.30 tot ca. 22:00 uur. Een enkele keer is er een uitzondering: als de datum op een zondag valt, dan is het een behandelmiddag, van 14.30 tot ca. 17.00 uur.
De kosten bedragen € 10,=.

De Reiki behandelavonden worden gegeven door Marcel Vis en/of Annette Vis en/of Robert Kramps.

Wil je meer informatie over de Reiki behandelavonden, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Data
Hieronder staan de data van de komende Reiki behandelavonden.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2018

18 januari
16 februari
11 maart
13 april

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag