Ki oefensessie in Reikicentrum de Oorsprong in Den Haag

EnglishLanguage_Flag2Ki Oefensessies

ki-rood

Ki laten stromen
Om de mensen die de Ki Training in ons Reikicentrum hebben gedaan te motiveren om met Ki te blijven werken in het dagelijks leven en het ook te verdiepen, zijn deze oefensessies in het leven geroepen.
De Ki oefensessies kunnen onder andere benut worden om je pad van bewustwording en geestelijke vrijheid te ondersteunen.

De meeste Ki oefensessies zullen een onderwerp hebben, waar we ons in de sessie op richten. Dit onderwerp wordt vooraf altijd aangekondigd.

Leuk en Leerzaam
De Ki oefensessies zijn zowel leerzaam als erg leuk. Ze zijn niet bedoeld als opeenvolgende cursus, je kunt je per keer aanmelden.

In het algemeen zijn de oefensessie onder andere gericht op:

  • Levende Ki*
  • Ongemakken, emoties, tegenslagen en dergelijke volledig beleven als waardevol deel van het totale leven.
  • De tijd nemen om dieper te gaan en meer ervaring op te doen, in plaats van snelle trucjes te leren of je mentale kennis te vergroten.
  • Verbinding. Tussen lichaam en geest, denken en voelen, relatief en absoluut.
  • Leven in openheid, stevigheid, acceptatie en energie, in alle situaties en emoties en in contact met alle mensen die daarin een rol spelen, zonder terughoudendheid.
  • Contact met de eenvoud van het leven.
  • Volledig jezelf zijn en de absolute kracht hiervan leren benutten.

* levende Ki is één zijn met het leven en het laten stromen. Dode Ki is je kracht gebruiken vanuit verzet tegen hoe het nu is of vanuit opgeslagen kennis (in tegenstelling tot echt begrijpen en toepassen).

Elke Ki oefensessie bestaat uit een deel theorie/delen/vragen, een deel onderwijs en praktische oefeningen en een deel meditatie en/of ademhalingsoefeningen.

60

Praktische Informatie
De Ki oefensessies worden één keer per maand door Marcel Vis gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag. De tijden zijn van 10.15 tot 13.45 uur op zaterdag of zondag of van 19.15 tot 21.45 uur op een doordeweekse dag.
De kosten zijn 30,= per keer.

Wil je meer informatie over de Ki oefensessies, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Data
Hieronder vind je de data en tijden van de eerstvolgende Ki Oefensessies.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2023

6 maart
7 mei

===

Wij werken ook samen met Reiki Works

Reiki cursussen en behandelingen en spirituele winkel in Den Haag