Reikimiddag

EnglishLanguage_Flag2Reikimiddag

Geven en ontvangen
Naast de dagelijkse zelfbehandeling bestaat de usui shiki ryohobeoefening van het Usui systeem van Reiki uit het geven en ontvangen van Reikibehandelingen en het toepassen van de Reiki leefregels.
Dat is één van de redenen waarom wij één keer per maand een Reikimiddag geven, als een extra mogelijkheid om Reiki te blijven beoefenen.

Reiki Leefregels
Om je persoonlijke en spirituele groei optimaal te ondersteunen, wordt tijdens de Reikimiddagen ook aandacht besteed aan de toepassing van de leefregels. Na het delen van behandelingen zal er ruim de tijd zijn om in te gaan op de door jou gekozen leefregel met het bijbehorende vraagstuk. We bieden hierbij feedback en hulp om tot meer begrip en inzicht te komen. Dit geeft een opening in het verder integreren van de leefregels in je dagelijks leven en handvatten om er in de periode na de Reikimiddag gericht mee aan de slag te zijn.

Volledig beoefenen
De Reikimiddagen bieden een mogelijkheid om je nog meer te verbinden met de volledige beoefening van Reiki. Je kunt jezelf hiermee de mogelijkheid geven om in je dagelijks leven ook meer in contact met de levensenergie te blijven, zowel in het laten doorstromen van Reiki, als in je interactie met mensen, situatie en gevoelens. Hiermee geef je jezelf een mooie, zachte manier om dichter bij je authentiek zelf te komen.

Praktische informatie
De Reikmiddagen zijn bedoeld voor iedereen die hun laatste Reikigraad (al dan niet als gast) hebben gevolgd bij één van de Reiki Masters die werkzaam zijn bij Reikicentrum & Spirituele winkel de Oorsprong.
Wil je komen, dan is het 2nodig je van tevoren aan te melden.

De Reikimiddagen worden eens per maand op een zondag gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag, doorgaans zal dat van 14.00 tot 17.30 uur zijn.
De kosten bedragen € 20,=.

De Reikimiddagen worden gegeven door Marcel Vis en/of Annette Vis.

Wil je meer informatie over de Reikimiddagen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Data
Hieronder staan de data van de komende Reikimiddagen.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2019

20 januari
24 februari

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag