Reiki – Vorm & Essentie

Reiki – Vorm & Essentie

Deze pagina is nog in de maak…..

Voor nu kunnen we wel alvast in het kort iets vertellen…..

Reiki – Vorm & Essentie is een activiteit die ongeveer één keer per Reiki Kanji2twee maanden  wordt
gegeven voor iedereen met een graad in Reiki, ongeacht bij welke Reiki Master je de Reikicursus hebt gedaan.

Afhankelijk van het onderwerp zal het op een avond of een hele dag zijn. Het is geen
doorlopende cursus, je kan per keer kijken of het onderwerp je aanspreekt of niet.

Het onderwerp voor de cursusavond op 25 augustus is:

‘Liefdevol Helen’

Naast wat eventueel vanaf onze geboorte al in ons aanwezig is, erven en ontwikkelen we in de loop van ons leven gewoontes die uiteindelijk de bron worden van ziekte, emotionele problemen, pijnlijke relaties, stress en ga zo maar door.
Wanneer we deze gewoontes als patronen gaan herkennen, is de reactie doorgaans dat we er zo snel mogelijk vanaf willen. Vanuit deze houding kiezen we dan vaak voor methodes en innerlijke houdingen die op de korte termijn lijken te werken of verlichting geven. Maar niet lang nadat de rust lijkt te zijn teruggekeerd, zitten we weer vast in hetzelfde of iets vergelijkbaars en ervaren we dezelfde pijn, eenzaamheid, teleurstelling……
Dit maakt ons bewust van het feit dat we heling niet kunnen haasten, afdwingen of manipuleren en we soms geduld moeten hebben om heling te laten plaatsvinden in de plekken waar we nu zelfs nog niet bij durven komen.

Tijdens deze Vorm & Essentie-avond gaan we in op het pad van heling met Reiki.
Via onderwijs, oefeningen en delen leer je meer over de essentie van liefde die Reiki in zich draagt en hoe Reiki je leert liefdevol te blijven in je proces van helen en ontwaken. Om ten opzichte van je eigen pad en je eigen keuzes, te blijven beseffen dat je liefde waard bent.
Op deze avond gaan we onder andere in op wat dit eigenlijk inhoudt en waar je deze liefde toestaat, of waar je hem nog onbewust tegenhoudt.

Er wordt aandacht besteedt aan heling op alle niveaus, opgedeeld in lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. En aan de waarde van een geduldige, liefdevolle houding hierin naar jezelf om tot volledige heling te komen.

Praktische informatie
Deze avond wordt door Marcel Vis gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag, op vrijdag 25 augustus van 19.30 tot 22.00 uur.
De kosten zijn € 35,=, inclusief koffie, thee, etc.

Iedereen met een graad in Reiki kan zich voor deze avond inschrijven. Voorwaarde is wel dat je jezelf minstens drie keer per week (en liefst dagelijks) een hele zelfbehandeling geeft, omdat dit ook bij deze dag zeker ondersteuning zal geven.

Wil je meedoen? laat dit dan uiterlijk maandag 21 augustus weten.

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag