Reiki – Vorm & Essentie II

Reiki – Vorm & Essentie met het Transformatiespel

Je persoonlijke pad van heelwording met Reiki
Voor Reikistudenten die bij ons de eerste en/of tweede graad Reiki Kanji2hebben gedaan en de eerste graad minstens vier maanden beoefenen, is deze unieke Vorm & Essentie in het leven geroepen.
Het doel ervan is om helderheid te krijgen in jouw persoonlijke pad van ontwikkeling en heling met Reiki. Je kunt van hieruit niet alleen meer heling toelaten, maar ook makkelijker meebewegen met waar jou persoonlijke pad je heen wil leiden.
(In het onderstaande stuk gebruik ik het woord Reiki in verwijzing naar de energie van Leven, het goddelijke, de essentie of hoe je het ook wilt noemen en niet persé als verwijzing naar de praktische beoefening.)

Spel van het Leven
Op een speelse manier brengt het Transformatiespel inzicht in je eigen Spel van het Leven: hoe je dat speelt èn hoe je er verandering in zou kunnen brengen. Het spel vertegenwoordigt als het ware in het klein de reis van je ziel door het leven en helpt je bewust te worden van je sterkere kwaliteiten en je blokkades. Je kunt belangrijke lessen leren, waardoor je helderheid krijgt over hoe je functioneert op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau, hoe je naar je eigen leven kijkt en wat je erin creëert, hoe je op die ervaringen reageert en hoe je die inzichten kunt toepassen voor je persoonlijke groei.

De gezamenlijke essentie
Tijdens deze dag hebben we een gezamenlijk speldoel als essentie, gedragen door Reiki. Iedereen vormt van daaruit in eigen bewoordingen een uniek speldoel, zodat het toch persoonlijk is.
De algemene gezamenlijke essentie is ‘wat is mijn persoonlijke pad van heelwording?’.
Wanneer je je voor deze activiteit hebt aangemeld, krijg je in de periode daarvoor hulp met het zo goed mogelijk formuleren van je eigen speldoel, zodat Reiki je tijdens het spelen van het spel hier ook optimaal kan ondersteunen.

Reisgenoot op je levenspad
Je speldoel houd je zolang je speelt voor de geest en je ervaringen gedurende het spel zullen je helderheid, begrip, feedback en nieuwe inzichten verschaffen ten aanzien van je speldoel.
De opzet van het spel bevordert openheid, samenwerken en samen delen. Het geeft heldere feedback over hoe je intuïtie en vrije wil gebruikt en het helpt je om jezelf in vele lagen te ontdekken. Door deze dagen het Transformatiespel te spelen kan je nieuwe dimensies in je leven met Reiki ontdekken en waar nodig heling en veranderingen toelaten.
Marcel zal deze dag het spel begeleiden en als het ware – als vertegenwoordiger van Reiki – je reisgenoot zijn op je levenspad.

Verwarring wegnemen
Om verwarring te voorkomen door het woord ‘spel’: het is niet te vergelijken met gezellig een avondje een bordspel doen. Hoewel het zeker ook leuk kan zijn, ligt de nadruk op transformatie. Ook is het niet mogelijk elkaar tijdens dit spel in de weg te zitten, elkaar van het bord af te gooien of wat dan ook. Je blijft gewoon altijd op je eigen levenspad.

Praktische Informatie
Reiki – Vorm & Essentie met het Transformatiespel wordt door Marcel Vis gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag.
Deze vorm en essentie met het spel is opgedeeld in twee delen: – zaterdags van 16.00 tot 18.00 uur en zondags van 10.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur.
Het spel is voor deze dag een klein stukje aangepast aan de algemene gezamenlijke richting, zodat er nog meer ruimte is voor inzicht in je persoonlijke pad met Reiki.

De kosten zijn € 140,=, incl. koffie/thee e.d.
Lunch is niet inbegrepen.
Het maximum aantal deelnemers is 8 personen.

Voorwaarden
Vanwege de beperkte hoeveelheid beschikbare plekken, is deze activiteit alleen voor Reikistudenten die bij ons de eerste en/of tweede graad hebben gedaan.
Voorwaarde voor deelname is verder dat je minstens vier maanden Reiki beoefent en jezelf minimaal vier keer per week een gehele zelfbehandeling geeft. (Doe je dat nog niet en wil je toch graag meedoen? Dan is dit mogelijk een goede motivatie om nu hiermee te beginnen.)

Data
De eerstvolgende keer dat deze activiteit wordt gegeven is 6 en 7 april 2019.

Wil je meer informatie over deze activiteit, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag