Reiki Retraite

Reiki Retraite

Terug in essentie
Af en toe organiseren we een Reiki Retraite retraitemidweek of weekend op de Veluwe.
Naast dat deze retraites met elkaar gemeen hebben dat we een aantal dagen samen zijn in de energie van Reiki en elkaar ook behandelen, heeft elke retraite ook een eigen ´thema´, zoals de leefregels, ‘in verbinding zijn’ of ‘stilte’.

In elke Reiki Retraite staat de essentie van Reiki en het effect ervan op alle lagen van het mens-zijn centraal. Je ontdekt daarin in welke mate je jezelf toestaat om mee te bewegen met Reiki naar heling op alle niveaus.
De retraites hebben weinig tot geen theoretische informatie in zich. Ze zijn meer bedoeld als ervaring en naar binnen keren. In de eenvoud van Reiki trek je je terug in jezelf, terwijl je ook in verbinding blijft met de anderen in de groep.

Behandelen en natuur
Daarnaast besteden we ook tijd aan zowel de zelfbehandeling als het geven en ontvangen van behandelingen en is er voldoende tijd voor stilte, bezinning en om ook lekker van de natuur te genieten. Op deze manier kunnen je inzichten meteen rustig integreren.
De Retraite houdt in dat je niet alleen een aantal dagen met elkaar in stilte en rust doorbrengt, maar is bedoeld om echt de tijd te nemen om aandacht aan jezelf en Reiki te besteden. De Reiki Retraites kunnen daardoor dus ook op bepaalde momenten best intensief zijn. Je krijgt de kans om je door Reiki mee te laten nemen naar de diepere lagen van jezelf.

Praktische informatie
De Reiki Retraite Midweken en weekenden worden gegeven op de Veluwe, in een prachtige omgeving, omringd met vele kilometers bos. De retraite midweek begint op maandagmiddag en eindigt vrijdagochtend. Het retraiteweekend begint op vrijdagmiddag en eindigt op maandagochtend.105
De kosten voor de Retraite zijn: € 550,= *(Midweek) of € 400,= *(Weekend ) in totaal, incl. drie maaltijden per dag, koffie/thee/sap/fris, vier overnachtingen, lakenpakket, etc. Al het eten en drinken is volledig biologisch.
O.a. vanwege de beperkte hoeveelheid plek voor deelnemers, zijn deze retraites alleen bedoeld voor mensen die in ons Reikicentrum een Reiki cursus hebben gedaan.
* prijzen zijn onder voorbehoud, in verband met eventuele prijswijzigingen van de locatie.

Een aantal maanden voor elke Reiki Retraite sturen we een aankondiging naar de Reikistudenten, met daarin uitleg over het onderwerp dat tijdens die midweek centraal staat.

De Reiki Retraites worden gegeven door Marcel Vis en/of Annette Vis.

Wil je meer informatie over de Reiki Retraites, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Data
Op dit moment is er nog geen Reiki Retraite definitief ingepland. maar naar verwachting zal deze eind maart 2020 zijn.

 

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag