Informatie Avond

Reiki Informatie avond

Kennismaking
Wij adviseren iedereen die erover denkt een Reikicursus te doen, om Reiki Kanji2eerst eens langs te komen en even persoonlijk kennis te maken. Zo krijg je een goede indruk van waar je terechtkomt en of je je hier ook prettig voelt. Dit is niet alleen belangrijk, maar voor iedereen ook heel persoonlijk.
Heb je gewoon wat korte vragen over Reiki, dan kunnen we daar doorgaans ook in onze winkel wel even de tijd voor nemen (vraag in dat geval naar Marcel of Annette). Eventueel kan je van daaruit alsnog kiezen om naar een Reiki informatie avond te komen.

Inhoud van de avond
Een keer per maand organiseren we in ons Reikicentrum een Reiki informatie avond. (En soms op zondagmiddag. Voor het leesgemak noemen we verder alleen de avond).
Tijdens deze avond kunnen we je een goede indruk geven van Reiki en wat de beoefening van Reiki inhoudt. We vertellen dan onder andere meer over:

  • Reiki in het algemeen.
  • de geschiedenis van Reiki.
  • het traditionele Usui Systeem van Reiki.
  • de aspecten en elementen van dit systeem.
  • de cursussen.
  • de praktische beoefening/toepassing

En natuurlijk nemen we ook de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Reikibehandeling
Naast deze informatie is het ons advies dat je minstens één keer een Reikibehandeling hebt ontvangen van iemand die dit systeem van Reiki beoefent, zodat je weet hoe dit voelt voordat je ervoor kiest om zelf Reiki te gaan beoefenen. Dit kan een Reikibehandeling van een familielid of vriend(in) zijn of je kan bij ons hiervoor een afspraak maken.

Praktische informatie
De Reiki informatie avonden worden gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag. Wil je naar een Reiki informatie avond komen, dan is het nodig je uiterlijk een dag van tevoren telefonisch aan te melden.
Alle data zijn op een avond van 19.30 tot ca. 21.00 uur, met uitzondering van de zondag. Dan is het op een middag van 13.30 tot ca. 15.00 uur.
Voor een groep van tenminste vier mensen kunnen we op verzoek ook een extra datum inplannen.
De Reiki informatie avonden zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Persoonlijk informatiegesprek
Wil je liever los van deze avonden een afspraak maken voor een informatiegesprek (voor jezelf of samen met iemand anders), dan is dat ook mogelijk. De duur van een informatiegesprek is ca. één uur en de kosten hiervoor zijn € 25,=.
Eventueel is het ook mogelijk om aansluitend af te spreken voor een Reikibehandeling (geef dit bij het afspreken dan wel graag even duidelijk aan, zodat we er voldoende tijd voor vrij kunnen houden).
Wil je een keer afspreken voor een Reiki informatiegesprek, neem dan graag telefonisch contact met ons op of geef het aan als je in onze winkel bent.

De Reiki Informatie avonden en informatiegesprekken worden gegeven door Marcel en Annette Vis.

Data
Hieronder staan de data van de komende Reiki informatie avonden / middagen
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2018

25 mei
20 juni
26 juli
24 augustus

.

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag