Behandelavond

EnglishLanguage_Flag2Reiki Behandelavond

Vanwege de Covis 19 bepalingen hebben we in plaats van de behandelavonden de gezamenlijke zelfbehandeling-avonden en de Reiki afstandsbehandeling-avonden ingepland.

Geven en ontvangen
Vanuit de behoefte van Reikistudenten om Reikibehandelingen te geven usui shiki ryohoaan – en te ontvangen van andere beoefenaars van dit systeem en daarbij ook nog wat begeleiding te krijgen waar dat nodig is, zijn de Reiki behandelavonden ontstaan.

Reikibehandelingen geven en ontvangen is een mooie en waardevolle manier om te helen en te ontwikkelen in en met Reiki. Ze verbeteren je gezondheid, geven je de mogelijkheid om dieper te ontspannen en zijn een belangrijke ondersteuning voor je spirituele/innerlijke groei.
Natuurlijk is de Reiki zelfbehandeling de hoeksteen en is het aan te bevelen dit dagelijks te doen. Daarnaast moedigen we aan om ook regelmatig Reikibehandelingen te ontvangen en (wanneer je daar aan toe bent) te geven. De Reiki behandelavonden bieden hier een mooie en veilige gelegenheid voor.

Ondersteuning in je beoefening
Naast het behandelen op zich bieden deze avonden de mogelijkheid om – waar nodig – nog even de puntjes op de i te zetten in het geven van een Reikibehandeling. Door ‘onder begeleiding’ te behandelen, 2is er ondersteuning beschikbaar waar je dat wenst. Dit vergroot het vertrouwen en het gemak in het geven van behandelingen, waardoor je je misschien ook meer comfortabel voelt in het behandelen van bijvoorbeeld familie of vrienden.
Tijdens deze avonden is er gelegenheid tot vragen over je beoefening van Reiki, zowel praktisch als ten opzichte van je persoonlijke en spirituele groei.
Ook geven de Reiki behandelavonden natuurlijk de mogelijkheid anderen te ontmoeten met Reiki, ervaringen te delen, enz.

Praktische informatie
De Reiki behandelavonden zijn bedoeld voor iedereen die hun laatste Reikigraad hebben gevolgd bij één van de Reiki Masters die werkzaam zijn bij Reikicentrum & Spirituele winkel de Oorsprong.

De Reiki behandelavonden worden gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag, op een doordeweekse avond van 19.30 tot ca. 22:00 uur. Een enkele keer is er een uitzondering: als de datum op een zondag valt, dan is het overdag, van 10.30 tot ca. 13.00 uur.
De kosten bedragen € 10,=.

De Reiki behandelavonden worden gegeven door Marcel Vis en/of Robert Kramps.

Voorwaarde voor deelname
Om de natuurlijke en waardevolle volgorde te eren van ‘Reiki is eerst voor jezelf en dan voor anderen’ en ook om er zeker van te zijn dat er door je eigen beoefening voldoende Reiki stroomt om ook een ander een volwaardige behandeling te kunnen geven, hebben we voor de behandelavonden een eenvoudige voorwaarde.
Deze voorwaarde voor deelname is dat je jezelf minstens vier keer per week een gehele zelfbehandeling geeft en dat tenminste gedurende de drie weken voor de behandelavond hebt gedaan. (als je korten dan drie weken van tevoren de Reiki I cursus hebt gedaan, geldt het laatste gedeelte voor jou niet).

Gezamenlijke Zelfbehandeling-avonden
Omdat door de Covid-19 bepalingen de behandelavonden niet meer door konden gaan, zijn we onder andere de gezamenlijke Reiki zelfbehandeling-avonden gaan organiseren. We dachten dat dit een tijdelijk iets zou zijn, totdat de behandelavonden in ons centrum weer van start zouden gaan. Alleen is in de tussentijd duidelijk geworden dat deze zelfbehandeling-avonden niet alleen als heel fijn wordenervaren, maar de deelnemers zich er ook enorm door gesteund voelen. Het een mooie manier om met elkaar in verbinding te zijn. Daarom zullen we naast de behandelavonden in ons centrum ook met deze avonden door blijven gaan.
Voor de Zelfbehandeling-avonden gelden geen voorwaarden voor deelname. Wel vinden we het fijn als je je van tevoren aanmeld, zodat we iedereen kunnen laten weten wie er allemaal meedoen.
De data staan hieronder vermeld.
Wil je meer informatie over de Reiki behandelavonden, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Data
Hieronder staan de data van de komende Reiki zelfbehandeling-avonden.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

Wo. 27 mei
Di. 2 juni
Wo. 10 juni
Wo. 17 juni
Do. 25 juni
za. 4 juli

Gezamenlijke Afstandsbehandeling-avonden
Naast de hierboven genoemde zelfbehandeling-avonden, zijn we om dezelfde reden ook de Reiki II afstandsbehandeling-avonden gaan organiseren. Ook hiervan is duidelijk dat we dit zullen blijven doen. Deze behandelavond is meer dan alleen elkaar een afstandsbehandeling geven. Door samen in het energetische veld van Reiki in verbinding te zijn, krijgen ook deze behandelingen een extra dimensie. Mogelijk is het hierdoor nog makkelijker voor je om het relatieve en het absolute als één te ervaren.
Deze avonden zijn uitsluitend bedoeld voor de Reikistudenten die in ons centrum de tweede graad hebben gedaan en zichzelf minstens vier keer per week een zelfbehandeling geven.

De data die momenteel staan ingepland voor de Afstandsbehandeling-avonden zijn:
Do. 28 mei
Vr. 5 juni
Di. 16 juni
Ma. 29 juni
Zo. 12 juli (ochtend)

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag