Ki Oefensessie

Ki Oefensessies

Ki laten stromen
Om de mensen die de Ki Training in ons Reikicentrum hebben ki-roodgedaan te motiveren om met Ki te blijven werken in het dagelijks leven, zijn deze oefensessies in het leven geroepen.

Naast het gezamenlijk herhalen van oefeningen zullen er ook telkens weer wat nieuwe oefeningen onderwezen worden, die bedoeld zijn om de stroom van Ki nog meer te versterken.
Elke Ki oefensessie zal weer een stukje anders zijn, omdat deze per keer ook gericht is op waar je als deelnemer staat in je beoefening van Ki en door de verzoeken die je mogelijk hebt. Ook is er natuurlijk ruimte om dingen nogmaals uit te leggen en voor het beantwoorden van vragen.

Leuk en Leerzaam
Al deze dingen samen maken dat je niet alleen gemotiveerd blijft om zoveel mogelijk vanuit je Ki te leven, maar ook dat je begrip van wat dit inhoudt zich steeds verder zal verdiepen.

De Ki oefensessies zijn zowel leerzaam als erg leuk. Ze zijn niet bedoeld als opeenvolgende cursus, je kunt je per keer aanmelden.

Praktische Informatie
60De Ki oefensessies worden één keer per maand door Marcel Vis gegeven in ons Reikicentrum in Den Haag, op een zaterdag of zondag van 10.30 tot 13.30 uur.
De kosten zijn 20,= per keer.

Wil je meer informatie over de Ki oefensessies, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Data
Hieronder vind je de data van de eerstvolgende Ki Oefensessies.
Zie hiervoor ook de Planning cursussen en activiteiten.

2018

29 september
27 oktober

Reiki cursussen en behandelingen in Den Haag