Edelstenen Algemeen

Edelstenen en Mineralen, Spirituele winkel de Oorsprong, Den Haag Carneool

Omdat wij zelf heel veel van edelstenen, mineralen en kristallen houden en dit graag in onze winkel tot uiting wilde laten komen, was het voor ons in de eerste plaats belangrijk om een stenenleverancier te vinden die net zoveel liefde voor de edelstenen uitstraalt als wij. Gelukkig is het ons gelukt om een leverancier te vinden waar de liefde voor hun werk en voor de stenen duidelijk voelbaar is en waar we de meest prachtige edelstenen vandaan kunnen halen. Wij besteden er graag ruim de tijd aan om deze mooie stenen persoonlijk uit te zoeken. In onze winkel zal je dan ook stenen vinden die door ons persoonlijk en met liefde –steentje voor steentje – zijn uitgezocht.

Het is net een museum, alleen de entree is hier gratis en alles is te koop - Peter van Elswijk.

Omdat veel mensen het woord 'edelstenen' gebruiken voor de stenen die wij in onze winkel in Den Haag verkopen, hebben we ervoor gekozen dit op onze web-site ook zo te noemen. Op zich gaat het om half-edelstenen, mineralen en kristallen, ook wel genezende stenen genoemd. Echte edelstenen, of beter gezegd stenen van edelsteen kwaliteit, kunnen we wel op bestelling verkopen.

Wanneer je nog niet de pagina Spirituele Winkel hebt bezocht, kan deze site door de grote collectie edelstenen die wij verkopen, de indruk wekken dat onze winkel ook erg groot is qua oppervlakte. Onze winkel is echter een kleine sfeervolle winkel, waar je wel alle edelstenen die op deze site vermeld staan zal vinden.

In het menu vind je onder Onze Collectie onze totale winkel collectie van (half)edelstenen, mineralen, kirstallen, stenen en fossielen. Bij elke steen staat aangegeven in welke vormen deze verkrijgbaar zijn en staat een korte beschrijving van de werking, veiligheid en hoe je de steen kan reinigen en opladen.
Wanneer je een steen in onze winkel koopt, krijg je daar een kaartje bij met wat meer uitgebreide informatie.

Het is altijd mogelijk dat we edelstenen in onze winkel hebben die we nog niet op de site hebben gezet. Ook kopen we regelmatig nieuwe edelstenen in, dus als je op zoek bent naar een (edel)steen, mineraal of kristal die op onze website niet vermeld staat, neem dan graag even contact met ons op.
- zie telefoonnummer en openigstijden in het menu links, of de  pagina Locatie & Contact.
Op deze pagina vind je ook een plattegrond, info over openbaar vervoer en de mogelijkheid je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Edelstenen en Mineralen, Spirituele winkel de Oorsprong, Den Haag Calciet, oranje

Spiertest
Omdat het bij stenen niet opgaat om te zeggen 'baat het niet, dan schaadt het niet' en een aantal edelstenen zeker niet geschikt zijn voor iedereen, is het bij ons in de winkel mogelijk om via een spiertest te testen of de edelsteen die je wilt kopen geschikt voor je is (en als je iemand goed kent, geschikt is voor degene voor wie je de steen wilt kopen). Ook als je nog niet weet welke edelsteen je zou willen kopen of dragen, kan de spiertest aangeven welke edelsteen het meest geschikt voor je is.
Door de spiertest te doen kan je dus voorkomen dat je een steen aanschaft die je zal verzwakken. Het blijft uiteindelijk natuurlijk wel altijd je eigen keuze.
Wanneer je een steen bij ons in de winkel aanschaft, is de test gratis. Als je alleen de test wilt doen, zonder dat je een steen koopt, kost de test 5,=.

Op de pagina Winkel Algemeen staan de openingstijden van onze winkel vermeld.


© 2007 - 2014 Reikicentrum & Spirituele winkel de Oorsprong - Westerbaenstraat 79, Den Haag - 070-4277835